RUNWAY BEAUTY SS18: 8 KAUNEUSTRENDIÄ ENSI KEVÄÄSEEN

Muotikuukausi saatiin pakettiin ja ensi kevään kauneustrendit on nyt asetettu. 

TIBI - Päivän vanhat laineet

80-lukua henkivän näytöksen kauneusyksityiskohdat haluttiin selkeästi pitää minimissä. Hiuksissa kiinnosteli kuitenkin nukutun näköiset laineet, jotka vahvistavat ajatuksen siitä, että muotoilun ei edelleenkään tarvitse olla viimeiseen hiottua. Hiuksissa kivana yksityiskohtana toimi myös kasvoja kehystämään tehdyt aavistuksen tiukemmat kiharat. Kiharoita saa siis tulevana keväänäkin taivutella todella huolimattomasti, ja viimeistellyt enkelikiharat saavat edelleen jäädä odottamaan vuoroaan. 

THE ROW - Sadetukka

Syksyistä säätä ja vesisadetta sietää jotenkin paremmin, kun tietää, että hius saa ensi sesonkinakin näyttää todella rennolta ja koviakin sääolosuhteita kokeneelta. Sadesäällä hiukset saa jättää auki ja niihin muodostuva kihara tai pörröisyys on New Yorkissa esitelleen The Rown tulkinnan mukaan erittäin in.

TOPSHOP UNIQUE - Kimalletta silmissä

Lontoossa Topshop Unique yhdisti kaksi tällä kaudella vallalla olevaa silmämeikkitrendiä ensi keväälle yhdeksi. Pastellisävyjen ja metallisten luomivärien jyrätessä jo tänä syksynä, ensi keväänä ominaisuudet saa nivoa yhteen. Toteutus oli lontoolaisesti hyvin underground ja silmämeikki näytti siltä, että se oli ollut kasvoilla jo tovin. Kokeile kimmaletta liikkuvalla luomella vain ulkonurkassa tuomaan bilemeikkiin pienemmän yksityiskohdan.

SIMONE ROCHA - Ulkoiltu poskipuna

Brändin näytöslookit eivät vaatteiden puolesta viitanneet lainkaan ulkoilemiseen, asujen koostuessa lähinnä pitsistä, kerroksista ja helmiyksityiskohdista. Poskilla nähtiin kuitenkin todella luonnollinen puna, joka saavutetaan lähinnä muutaman tunnin ulkoilulla. Poskien punoitus viittaa kuitenkin poskipunan come backiin ja muistuttaa ensi kaudellakin, että luonnollisuus meikkipohjassa on valttia. 

PRADA - Hapsottava sivuotsis

Pitkään pinnalla ollut otsatukka on herättänyt leikkaushimoa monissa, mutta leikkaamispäätöstä jarruttaa usein otsatukan kasvatusprojekti. Prada näytti Milanossa mallia ohuesta otsatukasta, josta graafisuus tai tasainen mitta on kaukana. Silmille kasvaneen otsiksen saa nyt huiskaista sivuun ja osan kiinnittää jopa pinnillä ohimolle. 

MAX MARA - Punaisen paluu

Klassinen punainen on jäänyt vähemmälle huomiolle viininpunaisten, oranssien ja rusehtavan punaisten sävysiskojensa ansiosta, mutta puhdas punainen tekee paluun mattapintaisena ensi kevääksi. Milanossa useammassakin näytöksessä punainen huulipuna säväytti huulilla ja yksi näistä näytöksistä oli Max Mara, jossa puna yhdistettiin naiselliseen silmämeikkiin ja mattaiseen meikkipohjaan. 

BALENCIAGA - Poikamitta 

Syksyllä pinnalle nousseesta lyhyestä Buzz-cut hiusmallista povataan myös ensi kevään suosituinta mittaa. Balenciagan näytöksessä lyhyt hius sai monta muotoa, mutta yleisin oli päältä pitkä ja sivuilta lyhyemmäksi leikattu malli. Jos poikatukka pelottaa, näytöksessä toistui myös jo tänä syksynä pinnalle noussut todella lyhyt polkka, joka kannattaa myös laittaa korvan taakse.

DRIES VAN NOTEN - Strassiyksityiskohdat

Tavallisesti hyvinkin nudeen tyyliin luottava Dries Van Noten yllätti kiinnittämällä mallien kasvoille strasseja pienten kimaltavien detaljien luomiseksi. Tulevan kevään meikkiyksityiskohtien voi monen näytöksen perusteella todeta kimaltelevan. Muista parittaa kimalteleviin silmiin tai huuliin aina mattainen meikkipohja. 

 

Lue myös kauneuskooste ensi kevääksi Tukholmasta ja Kööpenhaminasta

Photos / Courtesy of manufacturers

Kommentit (0)

KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: ELOKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
HELLEKESÄN PALAUTUMISVINKIT
Kosteuta, kosteuta, kosteuta. 
LUE LISÄÄ
ANGELINA ILMAST: COPENHAGEN FASHION WEEK SS19
Valokuvaaja Angelina Ilmast ikuistaa katumuodin kärkinimet muotiviikoilta ja alan tapahtumista. 
LUE LISÄÄ
SUOMI-EDITORIAL: ANNA SEMI
Vieraskirjoittajamme Iida Lappalainen esittelee suomimuodin kärkinimet ja kiinnostavimmat erikoismallistot.
LUE LISÄÄ