RUNWAY BEAUTY: MILANO AW17

Milanossa nähdään vuosittain muotiviikkojen naisellisimmat kauneusvalinnat. Tällä kertaa tyyleissä oli kuitenkin aiempaa enemmän vaihtelua. Listasimme neljä kauneusoppia avaintuotteineen. 

MUSTA RAJAUSKYNÄ. Rajauskynä tulee jatkamaan asemaansa tärkeimpänä meikkituotteena myös ensi syksynä. Silmien rajauksessa saa olla huoleton ja kynää levitetään sekä ylä- että alaripsiin. Pehmennä tarkka rajaus siveltimellä utuisen, mutta intensiivisen katseen saamiseksi. 

 

SOKERISUIHKE. Sokerisuihke korvaa aiemman keittiötarvikkeisiin viittaavaan hiusmuotoilutuotteen, nimittäin suolasuihkeen. Sokerisuihke on suolasuihketta hellempi hiuksille. Se luo tekstuuria ja parantaa hiuksen käsiteltävyyttä, mutta ei kuivata hiusta tai tee siitä karheaa. Sokerisuihke lisää hiukseen kiiltoa ja luo volyymia. Tuote kannattaa omaksua jo kesäisten rantahiusten ylläpitoon!

VÄRIKÄS SMOKEY. Klassisesta silmämeikistä nähdään paljon vaihtoehtoja tulevina sesonkeina. Syksynä tummaan smokey eye -meikkiin lisätään väriä mustan vastapainoksi. Näyttävän silmämeikin viimeistelee glitterinen yksityiskohta, joka terästää katsetta entisestään. 


HEHKU. Hehkuvoiteet ja korostuspuuterit eivät ole menossa vielä pitkään aikaan mihinkään. Ihosta halutaan vielä ensi syksynäkin hehkuvan heleä ja ihon luonnollisia kiiltoja korostetaan muun muassa poskipäillä. 

Photos / Courtesy of Vogue.it, Vogue Runway

Kommentit (0)

INSPIRAATIO: KESÄHIUKSET
Parhaat hiusideat kesään Instagramista. 
LUE LISÄÄ
FASHION IN HELSINKI 2018 – VIIKON TAPAHTUMAKOONTI
Suomalaisen muodin ja designin tapahtumakokonaisuus käynnistyi tänään keskiviikkona. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: SILMÄNYMPÄRYSIHO
Kaksi täsmätuotetta turvotukseen ja tummuuteen. 
LUE LISÄÄ
TRENDING: FARM TO FACE -KOSMETIIKKA
Luomulaatua pienissä erissä. 
LUE LISÄÄ