RUNWAY BEAUTY: KÖÖPENHAMINA AW18

Analyysissä Kööpenhaminan kolme parasta näytöstä. 

 

GANNI - Glitterin ja nuden tasapaino

Gannin näytöksen päämeikkaaja Trine Skjoeth tasapainotteli taitavasti kimalteiden ja nuden välimaastossa. Toisiin kokonaisuuksiin kaivattiin särmää näyttävillä glitteriluomilla, joissa koko yläluomi oli koristeltu hopeisin strassein. Kimalteiden vastapainona toimi luonnollinen meikkipohja, värittömät kulmat ja laittamattomat ripset. 

 

STINE GOYA - Rauhoittavaa pastellia

Trine Skjoeth oli vastuussa myös pastellin vihreistä luomista Stine Goyan näytöksessä. Merkin monen näytöksen ja kampanjankin meikannut Skjoeth valitsi värikkään malliston pariksi pastellista vihreää luomille. Pehmeä pastellinvihreä toi harmoniaa muuten näyttävän kirjavaan mallistoon. Luomiväri oli levitetty kulmakarvoihin asti, eikä ripsiväriä tarvittu. Omaan käyttöön lookin voi soveltaa lisäämällä vihreää kevyemmin vain liikkuvalle luomelle. Vihreään raikkautta tuo heleä pinkki poskipuna.  

MUNTHE - Rajauksen uusi muoto

Munthen näytöksissä malleille on usein piirretty naisellinen ja hieman kissamainen rajaus. Tällä sesongilla rajaus piirrettiin alaripsien tyveen. Alarajaus korosti silmiä ja todisti mustan rajauksen silmiäavaavan vaikutuksen myös alaluomella. Kiinnostavimmat hiusmallit nähtiin Munthen näytöksessä. Trendikästä poikamittaa, polkkaa ja lyhyttä kiharaa toistui monella mallilla. Pidemmät hiukset oli solmittu leveällä nahkanauhalla niskaan. 

 

Lue Kööpenhaminan muotikooste täältä.  
Lue Tukholman kauneuskooste täältä

Photos / Courtesy of Instagram @trineskjoeth @muntheofficial @stinegoyastudio

Kommentit (0)

BACK TO BASICS: ARJEN SUOSIKKILUOMIVÄRIT
Vaatimuksina pitkäkestoisuus ja helppo levittyvyys. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: BATISTE-KUIVASHAMPOO
Kaikkien kuivashampoiden kiistaton ykkönen. 
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: 3 X TALVEN TÄSMÄTUOTE
Ensiapua päänahalle, vartalolle ja kasvoille. 
LUE LISÄÄ
VIIKON PARHAAT NETTILÖYDÖT
Maaliskuussa haavelistalla: puhvihihat, pussilaukut ja kevätnilkkurit.
LUE LISÄÄ