PINNALLA: UNISEX -TUOKSUT

Kahtiajako erillisiin miesten ja naisten tuoksuihin on aika unohtaa. Unisex tuoksut jättävät persoonallisuudelle tilaa ja parhaimmassa tapauksessa ne voi jakaa vaikka paremman puoliskonsa kanssa. 

Tom Ford Black Orchid - Mausteinen, tumma ja hyvin maskuliinisuutta sekä feminiinisyyttä yhdistelevä tuoksu soveltuu voimakkaista ja mieleenpainuvista tuoksuista pitävälle. Mustaa orkideaa, kaakaota ja puisia sävyjä sisältävä tuoksu on ylellinen ja ajaton. 

Calvin Klein CK2 - 90-luvulla ilmestynyt kulttituoksu CK One oli kaikkien unisex -tuoksujen edelläkävijä. Viime vuonna ilmestynyt CK2 määriteltiin sen sijaan termillä gender free. Puinen, vihreä ja sitruksinen tuoksu on raikas ja tekee kantajansa varmasti huomatuksi. 

Aesop Marrakech Intense - Bergamottia, neilikkaa ja kardemummaa yhdistelevä mausteinen tuoksu sopii niin naisille kuin miehillekin. Setripuu ja ruusu tasapainoittavat vahvaa tuoksua. Tuoksu on australialaisen brändin uudelleenlanseeraus Marrakech -tuoksusta vuodelta 2005. 

Byredo Black Saffron - Itämaisen mausteinen Black Saffron sekoittelee onnistuneesti greipin, katajanmarjan ja sahramin sävyjä eksoottiseksi kokonaisuudeksi. Mies tai nainen - tuoksu ei tästä juurikaan muistettavammaksi voisi muuttua. 

Gucci Guilty Intense - Alunperin miehille tarkoitettu Guilty Intense vaikuttaa ensiksi kovin maskuliiniselta seetripuun ja patchoulin yhdistelmältä. Tuoksu kuitenkin pehmenee pian laventelisen sitruunaiseksi tehden siitä erinomaisen tuoksun kaikille. 

 

Photos / Courtesy of manufacturers

Kommentit (0)

OSTOSLISTALLA: PARHAAT TALVITAKIT
16 takkitärppiä sen oikean etsijälle.
LUE LISÄÄ
LOKAKUUN TYYLIMUUSA: CAMILLE CHARRIÉRE
Pariisitar, jolta varastamme asuideat ja opimme pukeutumisniksin jos toisenkin.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: TUOKSUJEN KERROSTAMINEN
Miksi tyytyä yhteen kun voit kerrostaa kaksi?
LUE LISÄÄ
LUONNONKOSMETIIKAN IHMEVOIDE - WELEDA SKIN FOOD
Vihreä tuubi to the rescue! 
LUE LISÄÄ