PINNALLA: TUPLATUOTTEET IHONHOIDOSSA

Meikkimaailma on jo pitkään osannut hyödyntää kahden tuotteen yhdistämisen samoihin kansiin, mutta ihonhoito on tullut tähän asti paljon perässä. Nyt kuitenkin sanat double ja duo koristavat monen hoitotuotteen kylkeä.

---

MIKSI IHASTUISIT?

Ihonhoidossa on helppo hurahtaa ylimääräisiin hemmotteluhetkiin - tätäkin juttua kirjoittaa naamioliinojen himohamstraaja. Eniten ihoon vaikuttavat hoitovaiheet ovat kuitenkin niitä perusasioita. Ihon laiska tai tehoton puhdistaminen voi löytyä syyksi monen iho-ongelman takaa. Mustapäät, epäpuhtaudet, punoitus, ärtyminen, sameus, epätasaisuus ja pigmenttimuutokset voivat kaikki selittyä huonolla puhdistuksella. Misellivesi ja puhdistusliinat antoivat taannoin luvan yksivaiheiseen puhdistamiseen, monen tuotteen kohdalla kun hehkutettiin niiden tehokkuutta poistaa lika ja meikki kerralla kasvoilta. Totuus kuitenkin on, ettei yksi puhdistustuote saa ihoa tarpeeksi puhtaaksi. Kaksiosaisessa puhdistuksessa poistetaan ensin öljypohjaisella puhdistustuotteella kasvoilta rasva, lika, meikki ja SPF-jäämät. Seuraavaksi käytettävä vesipohjainen puhdistustuote puhdistaa ihon syvemmältä ja poistaa hien, bakteerit ja kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Tuplapuhdistajat tekevät nämä vaiheet helpoiksi kun sekä öljy- että vesipohjainen putsari löytyy saman kannen alta. 

Kaksivaiheinen ihonhoito ei linkity ainoastaan puhdistamiseen. Myös kasvonaamion voi tehdä kahdessa osassa. Multimasking -on vallannut somekanavat ja vakuuttanut niin ihonhoitofanaatikot kuin tavallisen kuluttajankin. Monen naamion laittamista samaan aikaan kasvoille kannattaa harrastaa useammankin purkin voimin, mutta kätevimmin tehohoitu onnistuu yhdestä purkista. Selkeimmän vaikutuksen huomaa kun naamion antaa vaikuttaa yön yli. Yönaamioiden etuna on myös niiden helppous kuluttajalle, hoitoa ei tarvitse odotella eikä pestä pois. 

SUOSIKKIMME: 

Pixi Beauty + Caroline Hirons Double Cleanse - Ihonhoitoguru Caroline Hirons löi viisaan päänsä yhteen Pixi Beauty -kosmetiikkamerkin kanssa ja lopputuloksena on yhteistyössä suunniteltu tuplapuhdistaja. Purkin toisella puolella oleva öljyputsari irroittaa kasvoilta päivittäisen lian ja puhdistusvoide ihon vielä perusteellisemmin. Hajusteeton ja väriaineeton putsari sopii herkemmällekin iholle ja on ihanteellinen lähes kaikille ihotyypeille. Puhdistuksen jälkeen iho on todella kirkas ja pehmeä. Valitse tuplapuhdistaja erityisen tarkkaan omalle ihotyypillesi, jotta puhdistuksesta ei tule liian voimakas ja ihoa luonnollisistakin rasvoista ja kosteudesta riisuva. 

GlamGlow DreamDuo Overnight Transforming Treatment - Tehokas yönaamio kulttinaamiobrändiltä takaa yön aikana kirkkaan ja heleän ihon. Naamion ensimmäinen vaihe toimii seerumin kaltaisesti. Se levitetään puhdistetulle iholle ja annetaan asettua iholle ennen seuraavan kerroksen lisäämistä. Seerumin vaikuttavana ainesosana on vihreä tee, joka on tunnetusti täynnä antioksidantteja. Antioksidantit auttavat ihoa uudistumaan yön aikana päivän rasituksilta. Seuraavaksi kasvoille levitetään harmaan sävyinen voide tuomaan iholle runsaasti kosteutta hyaluronihapon avulla. Duo tekee ihosta yön aikana ihanan kirkkaan ja kimmoisan.

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Glossier.com

Kommentit (0)

PINNALLA: LOMAKAUDEN ASUSTETRENDIT
Koruamuletit, kalastajalakit, remmisandaalit ja minishopperit löytävät tiensä matkagarderobeihin tänä kesänä.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa kesäkuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: SUOMALAISTA IHONHOITOA
Kaksi kotimaista tämän hetken suosikkibrändiämme. 
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: KESÄKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana. 
LUE LISÄÄ