PINNALLA: TOP 3 KOSTEUTTAJAT

Viilenevän syysilman vaikutuksiin iholla on helppo ratkaisu, kosteutus. Yhdestä purkista iho ei kosteutta kuitenkaan tähän aikaan vuodesta saa tarpeeksi. 

STEP 1: Kasvosuihke

BYBI Beautyn Mega Mist on hyaluronihappoa sisältävä kasvosuihke, joka todella auttaa ihoa säilyttämään sen tarvitseman kosteuden. Hyaluronihappo pehmentää ja siloittaa ihon pintaa, poistaen siitä kuivia juonteita. Iho näyttää nopeasti heleämmältä ja kimmoisammalta. Kasvosuihke on erityisen tärkeä kuivan ihon hoitotuote, sillä se tarjoaa iholle puhdistuksen jälkeen ensimmäisenä tuotteena runsaasti kosteutta. Suihkuttele kasvot suihkeella kauttaaltaan kosteiksi ja levitä vielä kosteille kasvoille seuraava ihonhoitotuote. Käytä suihketta aamuin illoin. Huomaat eron esimerkiksi ihon pintakuivuudessa nopeasti. Ruusu, appelsiininkukka ja granaattiomena sitovat kosteutta ihoon ja tekevät suihkeesta yrittisen tuoksuisen. Pullo on riittoisa ja suihkutus onnistuu tasaisesti. 

STEP 2: Öljyseerumi

Frantsilan Anti-Pollution Facial Serum -öljyseerumi tarjoaa iholle kosteutuksen lisäksi myös ihoa suojaavia rasvahappoja. Öljyseerumi kannattaa levittää kasvosuihkeesta vielä kosteille kasvoille, jotta se pääsee imeytymään oikein syvälle ihoon. Seerumi sisältää eri ainesosia eri koostumuksissa, joten kasvosuihkeen kanssa tuotteet tukevat toistensa kosteuttavia vaikutuksia. Moringaöljy kosteuttaa ihoa, mutta myös sitoo siihen kosteuden, joten iho ei kuivu niin herkästi. Moringaöljy myös ehkäisee ilmasta tulevien epäpuhtauksien kiinnittymistä iholle, joten iho pysyy suojattuna ulkoisilta stressitekijöiltä paremmin. Seerumin sisältämät eteeriset öljyt, kuten fenkoli, ylan-ylang, basilika ja santelipuu tekevät öljyseerumista myös ihanan tuoksuisen!

STEP 3: Kasvonaamio

Mádaran SOS Hydra Mask -kasvonaamio kosteuttaa ja rauhoittaa kylmästä säästä helposti ärtyvää ihoa. Päivittäisten hoitorutiinien lisäksi tehokäytössä kerran tai kaksi viikossa olisi hyvä olla kosteuttava naamio, joka palauttaa ihoon elastisuutta ja hehkua. Seerumin kosteuttavat ainesosat ovat jälleen erilaisia kuin vaikkapa suihkeessa ja öljyseerumissa, jolloin iho saa kosteutta monissa eri muodoissa tehokkaimmin. Seerumin sisältämät sokerit yhdessä hyaluronihapon kanssa kosteuttavat ihoa ja varmistavat kosteustasapainon säilymisen myös naamion käytön väleissä. Pioni- ja pellavansiemenuute rauhoittavat hilseilevää ja kuivuudesta punoittavaakin ihoa tehokkaasti. Levitä naamio puhdistetuille kasvoille ja pyyhi ylimääräinen pois noin 15-20 minuutin vaikutusajan jälkeen. Voit myös jättää naamion kasvoillesi yöksi, jolloin se saa tehokosteuttaa kasvoja yön ajan. 

 

Sisältää affiliate-linkkejä. 

Photo / Courtesy of Eevis Liedes

Kommentit (0)

TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ