PINNALLA: TOP 3 KIRKASTAJAT

Marraskuu on tunnetusti vuoden harmain kuukausi. Jotta harmaus ei näkyisi myös iholla, on aika tarttua kolmeen ihoa tehokkaasti kirkastavaan tuotteeseen. 

STEP 1: Kasvonaamio

Tata Harperin Clarifying Mask yhdistelee ihoa puhdistavia, tasapainottavia ja uudistavia raaka-aineita. Naamio soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta siitä saa tehokkaan avun erityisesti epäpuhdas iho. Naamio puhdistaa ihoa ja ihohuokosia; olemassa olevien näppylöiden elinkaari lyhenee ja tulevia epäpuhtauksia syntyy vähemmän. Naamio myös tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää ihon kiiltelyä. Samalla kun naamio puhdistaa ja tasapainoittaa, se sisältää myös entsymaattisesti ihoa kuorivia ja uudistavia ainesosia. Salisyylihappoja, AHA-hedelmähappoja ja maitohappoja sisältävä naamio uudistaa ja kirkastaa ihoa, samalla ihohuokosia supistaen. Naamio sisältää myös kvartsihiekan mikrokristalleja, jotka naamion vaikutusajan päätteeksi kuorivat ihon pintaa, kun huuhtelet naamion kasvoilta käsillä pyöritellen. Tuplakuorinnan vuoksi iho näyttää naamion jälkeen todella heleältä ja raikkaalta. Ihon pinta on pehmeä ja tasainen, naamio rauhoittaa myös punoitusta. Tehonaamiota voi käyttää kerran viikossa, mutta heleän tasapainoinen vaikutus pysyy vaikka itseään hemmottelisi vain joka toinen viikko. 

STEP 2: Kasvoöljy

Laponie Face Oil yhdistelee useampaa eri kasvikunnan öljyä ihon kannalta täydellisen öljysekoituksen saamiseksi. Öljy soveltuu jokaisen ihotyypin hoitoon, sillä se sitoo ihoon muista tuotteista saatavan kosteuden ja estää kosteuden haihtumista iholta. Suomalaisen luonnonkosmetiikkamerkki Laponien kasvoöljyssä on muun muassa argania-, kaura-, ruusunmarja- ja vadelmaöljyä. Jokaisella öljyllä on iholla hieman eri vaikutukset ja yhdessä ne tarjoilevat iholle paljon ravinteita, antioksidantteja ja vitamiineja. Öljyä tulee säännöstellä kasvoille huomattavasti pienempi määrä kuin kasvovoidetta, vain muutama tippa kämmenelle riittää. Painele öljy kämmenistä iholle ja kokeile öljyä rohkeasti myös meikin alla. Öljy antaa iholle runsaasti heleyttä, mutta pienenä annoksena ei tee meikkipohjasta liian rasvaista. Kasvoöljyissä laatuun kannattaa panostaa, pienimolekyyliset ja eri öljylaatuja yhdistelevät öljyt ovat yleensä parhaita ja imeytyvät tehokkaimmin ihoon. 

STEP 3: Hehkupaletti 

Lumene Invisible Illumination Nordic Glow Palette viimeistelee ihon hehkun kirkastavien ihonhoitotuotteiden jälkeen. Paletista löytyy kahta eri hehkuvoidetta, joita voi huoletta taputella kasvojen korkeimpiin kohtiin. Koostumus on helposti levittyvä ja hileet ovat maltillisia. Golden Twilight ja Rosy Dawn -valovoiteet kirkastavat kasvojen ilmettä poskipäillä, kulmaluulla, nenänvarressa ja amorinkaarella. Myös voidemainen poskipuna takaa kirkkaan meikkipohjan viimeistelyn. Voidemaiset tuotteet sulautuvat omaan ihoon saumattomasti ja jättävät ihon pehmeän kuulaaksi, joten kaikista kuivinkin iho näyttää hyvinvoivalta ja raikkaalta. Kaikki tuotteet ovat ihonhoitoa meikin yhteydessä; ne sisältävät ihoa kosteuttavaa ja kirkastavaa lakkauutetta, joten meikatessasi hoidat myös ihoasi samalla. Kätevä paletti kulkee mukana ja sen avulla on helppo freesata meikkiä päivän aikana. 

 

Lue lisää marraskuun ihonhoitovinkkejä täältä

 

Photos / Courtesy of Eevis Liedes

Kommentit (0)

WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ