PINNALLA: SUOMALAISTA IHONHOITOA

Kotimaisille ihonhoitomarkkinoille tulleet uutuudet ovat suoraviivaista ja tehokasta luonnonkosmetiikkaa. 

LAPONIE OF SCANDINAVIA

Kotimainen Laponie of Scandinavia sai alkunsa kun merkin perustaja kyllästyi omien iho-ongelmien kanssa painimiseen. Helposti reagoiva iho ei pitänyt mistään tuotteista pitkällä aikavälillä ja ajatus mahdollisimman simppeleistä hoitotuotteista syntyi. Sarjan ideana on valmistaa tarkan syynin ja tuotekehityksen kautta tuotteita, jotka vastaavat mahdollisimman suoraviivaisesti ihon hoitotarpeeseen. Raaka-aineluettelot pysyvät lyhyinä ja selkeinä eikä valikoimissa ole vasta kuin kaksi tuotetta; kasvoöljy ja monitoimibalmi. Molemmat tuotteet ovat vegaanista luonnonkosmetiikkaa ja mielettömän tehokkaita. 

TUTUSTU: Laponie of Scandinavia Face Oil 

Kasvoöljyn INCI-lista on lyhyt; se sisältää arganöljyä, kauraöljyä, ruusunmarjaöljyä ja vadelmaöljyä. Kyseessä on tehokkaiden hoitoöljyjen lyömätön yhdistelmä. Hajusteet on jätetty pois, joten kasvoöljy tuoksuu eniten argan- ja kauraöljyltä. Herkkänenäinenkin sietää autenttiselta ja miedolta tuoksuvaa tuotetta varmasti. Arganöljy ehkäisee tehokkaasti ihon ikääntymistä ja soveltuu yleensä hyvin myös tavallisesti öljyistä tukkeutuvalle iholle. Kauraöljy pehmentää ihoa ja ruusunmarja- sekä vadelmaöljy tarjoavat iholle E- ja A-vitamiineja. Kokeile öljyä yövoiteen sijaan, iho on super tasainen ja heleä aamulla herätessäsi. Tosin öljy jättää ihon yllättävän mattapintaiseksi, joten se sopii siitä syystä myös meikin alle. Jos siis vierastat öljyn yleensä selkeästi kiiltelevää lopputulosta, pidät tästä öljystä varmasti. 

 

SNOWANNA

Toinen kotimainen uudehko tulokas ihonhoitomarkkinoille on SnowAnna, jonka inspiraationlähteenä toimii Suomen luonto. Brändin taustalla on pitkän linjan ihonhoitoammattilainen ja kosmetologi Lumianna -hoitolasta ja vankka osaaminen näkyy tuotteissa selkeästi. Sarjalta löytyy laajempi valikoima tuotteita; putsareita, voiteita, seerumeja, naamioita ja öljyjä. Tuotteissa toistuvat Suomen luonnosta löytyvät raaka-aineet kuten koivunmahla sekä pohjoiset marjat, kasvit ja yrtit. Monessa tuotteessa on myös lähellä tuotettua hunajaa. Raaka-aine luettelot ovat selkeitä, yksiselitteisiä ja jälleen todella tehokkaita. Tuotteiden luonnollisuus vaihtelee 98-100 prosentin välillä. 

TUTUSTU: SnowAnna Berries Oil Serum 

Marjaöljyseerumi on tehokas yhdistelmä iholle tärkeitä vitamiineja ja rasvahappoja. Se sisältää suomalaisen vadelman ja mustaherukan vitamiineja, jotka säilyttävät ihon kirkkauden. Omega-rasvahapot hoitavat ja ravitsevat ihoa ja tekevät siitä todella pehmeän ja kimmoisan. Kevyt marjainen tuoksu hivelee nenää ja öljyä levittelee kasvoilleen todella mielellään vaikka aamuin illoin. Annostele öljyä kasvoille meikin alle kevyemmin, 3-4 tippaa riittää. Yöksi voit levitellä kasvoille ja kaulalle öljyä jopa kahdeksan tipan verran. Mustaherukan siemenöljy hoitaa hellävaraisen tehokkaasti myös atooppista ja ärsyyntynyttä ihoa. Iho on todella heleä ja kuulas jo muutaman päivän käytön jälkeen. 

 

Photo / Courtesy of Eevis Liedes

 

Kommentit (0)

PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ