PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES

Pikkujouluasun viimeistelevät näyttävät korvikset ja hehkuva tuote poskipäillä. Kombo piristää asun kuin asun. 

SUOSIKKI KORUMERKIT:

Tanskalainen korumerkki @marylou_jewellery on yksi suosikkejamme. Yhden naisen korubrändi on sympaattinen ja tuotteet nähdään suunnittelijan itsensä päällä monissa Instagram -kuvissa. 

New Yorkilainen @wwake valmistaa pääasiassa kultaa ja jalokivia yhdisteleviä koruja. Merkki on myynnissä muun muassa Net-a-Porterissa

Kirjailija Dante Alighierin runoihin perustuvan @alighieri_jewellery :n korut ovat kuin taideteoksia. Merkin lookbook -kuvat ovat ihanaa katseltavaa. 

Toinen tanskalainen suosikkimme on @julienielsdotterjewellery. Erityisesti helmistä upeita koruja valmistavan merkin Instagram on pastellinsävyinen unelma. Monet korut onnistuu tilata myös kustomoituna. 

Toimituksen suosikkikorvis löytyy merkiltä nimeltä @sararobertsonjewellery. Ruotsalainen suunnittelija on nimittäin suunnittellut valikoimaansa myös FLOUNCE nimisen korviksen. 

Ruotsalainen @andeliusgribbe valmistaa koruja juhlistamaan tasa-arvoa, solidarisuutta ja rohkeutta. Uusimman korumalliston kasvona nähdään ruotsalainen vaikuttaja Elsa Ekman. 

Myös kööpenhaminalainen @mariablackjewellery pääsee suosikkilistallemme. Merkkiä saa ostettua Net-a-Porterista, mutta jos matkustaa Köpikseen, voi merkin liikkeessä käydä lävistämässä korvansa uusia koruja shoppaillessa. 

***

SUOSIKKI POSKITUOTTEET: 

Lumenen Nordic Glow -paletista taputtelet poskipäille punan ja kaksi eri korostusvoidetta. Paletti on helppo sujauttaa mukaan juhlakassiin ja meikkiä korjailla rasiassa olevan peilin avulla.

Juice Beautyn Flash Luminizer -puikosta luonnistuu myös poskipuna ja korostusväri samasta. Taputtele sävyjä sormin poskipäille; 04 Marigold tuo poskille lämmintä hehkua, 03 Cream korostaa poskipäitä. 

Korento Lip & Cheek Tint sävyssä Cloudberry tuo poskille sen ihanan lämpimän persikkaisen sävyn, joka korvaa talvisaikaan jopa aurinkopuuterin. Kokeile tuotetta myös huulilla. Marjaöljy-yhdistelmä kosteuttaa ja hoitaa ihoa. 

Rihannan omistaman Fenty Beautyn Hustla Baby -hehkupuuteri pukee poskipäät lämpimään kullan hehkuun. Intensiivistä korostuspuuteria voi levittää siveltimellä tai sormin. Sormin lopputulos on intensiivisempi. 

Kora Organicsin jauhettua ruusukvartsia sisältävä Rose Quartz Luminizer -korostusvoide sopii kaikille ihonsävyille. Korostusvoiteen voi levittää huoletta laajemminkin kasvoille terveen hehkun saamiseksi. 

Kjaer Weisin Lustrous Bronzer on voidemainen aurinkopuuterin korvike, joka antaa poskille ihanan lämpimän hehkun. Tuote on helppo levittää sormin ja voidemainen bronzeri pysyy hyvin paikoillaan. 

 

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Instagram @rosiehw @mariablackjewellery @andeliusgribbe @sararobertsonjewellery @alighieri_jewellery @wwake @marylou_jewellery

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ