PINNALLA: SISUSTUSMALLISTOT

Samalla kun muotibrändit laajentavat tuotantoaan lifestyle -mallistoihin, sisustussuunnittelijat valtaavat alaa tuttujen verkkokauppojen valikoimissa.

Loewe blankets 790,-

LOEWE. Loewen hiljattain julkaisema piensisustustuotekokoelma on jatkoa kevään Salone del Mobilessa nähdylle This is Home -huonekalumallistolle. Ihastuimme erityisesti merkin villaisiin torkkupeittoihin, joista Anagram -malli kiilaa oitis haavelistamme kärkeen. Dear, dearer, dearest Santa...

Cubisme large round box 341,- Malachite scented candle 123,- / Large Genote vase 644,- / Coral 24kt gold-plated bookend 823,-

L'OBJET. Israelilaisen, sittemmin yhdysvaltalaistuneen sisustussuunnittelija Elad Yifrachin L'Objet on kiinnostava sekoitus välimeren sävyjä, artesaaniperinnettä ja innovatiivista muotoilua. Merkin oma verkkokauppa on valikoimaltaan todella kattava, pienemmän kokoelman kynttilöitä, käyttöesineitä ja keramiikkaa löydät Matchesilta.

Herbarium porcelain coffee pot 490,-

GUCCI. Allekirjoittanut ihasteli Guccin Décor -mallistoa taannoin Gucci Gardenissa, jossa esillä oli mm. superkaunis Herbarium -astiasarja. Brändin lifestyle -kokoelma on suuri ja valikoimaa löytyy keramiikan ohella tuoleista sivupöytiin, kynttilöihin, vaaseihin, tyynyihin ja tapetteihin. Katso koko mallisto täältä.

Strøm ceramic jug 62,-/ Strøm ceramic bowl 50,- / Strøm ceramic vase 50,-

RAAWII. Tanskalainen Raawii on ihanan minimalistinen, puhdaslinjainen ja ajaton, silti väripaletiltaan kiinnostava ja yhdistelykelpoinen. Muotoilussa on aitoa design -fiilistä, mutta hinnat liikkuvat verrattain kohtalaisina 50-100 euron tuntumassa. Merkin oman verkkokaupan lisäksi Raawiin löytää nyt myös Matchesin sisustusosiosta.

Nappa leather pen tray 390,-

BOTTEGA VENETA. Muotituotantonsa ohella Bottega Veneta on vaikuttanut pitkään ikonisten nahkatuotteiden ja suurempien huonekalujen osalta sisustuspuolella. Brändi kiinnostaa juuri nyt muutenkin, sillä merkin uudesta, erittäin lupaavalta näyttävästä luovasta suunnasta vastaa Célinellekin työskennellyt Daniel Lee.

Hay medium time glass 19,- / Hay large container 19,- / Hay paper porcelain plate 35,-

COS X HAY. Ikisuosikki, ja yksi parhaista muodin ja sisustuksen yhteistöistä ikinä. COS x Hay on ollut aktiivisena jo useamman vuoden ja täydentyy edelleen säännöllisesti kodin pientavaroilla, valaisimilla, kirjoilla, tekstiileillä ja toimistotarvikkeilla. Katso koko mallisto täältä.

 

Osa linkeistä affiliate -linkkejä.

Photos / Courtesy of Instagram @pernilleteisbaek @raawii.dk, loewe.com, lobjet.com, gucci.com, matchesfashion.com, cosstores.com, bottegaveneta.com, Alex Merry

 

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ