PINNALLA: SILMÄNYMPÄRYSIHO

Toimituksen täsmätuotteet silmänympärysihon hoitoon poistamaan turvotusta ja tummuutta. 

TURVOTUKSEN POISTOON - TALIKA EYE THERAPY PATCH

Talikan silmänalusnaamiot ovat parhaat poistamaan turvotusta silmien alta. Monella toimii myös kikka jääkaapissa viilennetyistä lusikoista, mutta ne silmillä parhaiten onnistuu vaakatasossa odottelu. Talikan naamiot pysyvät hyvin kasvoilla, joten voit hyvin jatkaa muita puuhiasi. Naamioissa on myös silmänalusihoa hoitavia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Turvotuksen laskemisen lisäksi naamio kosteuttaa silmänympärysihoa tehokkaasti ja kuivat pienet juonteet häviävät silmien alta. Naamiot ovat allekirjoittaneen luottotuotteet niin meikkipakissa nopeaan freesaukseen kuin omiinkin hemmotteluhetkiin. 

Yksittäispakattuja silmänalusnaamioita voi käyttää jopa kolme kertaa! Naamioiden annetaan vaikuttaa puhtaalla iholla 30 minuuttia tai vaikka yön yli. Aktiiviainetta vapautuu lapusta iholle pikkuhiljaa. Sulje pussi huolellisesti aina käyttöjen välissä, jotta naamiot eivät pääse kuivumaan. Naamiot kannattaa avaamisen jälkeen käyttää noin viikon sisään. Säännöllisessä käytössä, kaksi tai kolme kertaa viikossa, myös tummuuden voi huomata silmien alta häviävän. 

HELEYTTÄ TUMMILLE SILMÄNALUSILLE - KORA ORGANICS NONI RADIANT EYE OIL 

Kora Organicsin kasvo-, vartalo- ja silmänalusöljyt perustuvat noni-hedelmästä saatavaan öljyyn. Noni-hedelmällä on useita ihoa hoitavia ominaisuuksia; se heleyttää ja ravitsee ihoa. Öljy on ohut koostumukseltaan ja se imeytyy silmänalusiholle hyvin. Pullon päässä olevalla rullalla öljyä levittyy iholle juuri sopivasti. Ihoa ihanasti viilentävä roll-on-pää on tehty ruusukvartsista ja se aktivoi nestekierron silmien alta - auttaen siis aamuisin turvoksissa oleviin silmänalusiin. 

Öljy sopii käytettäväksi silmien alle niin aamulla kuin illalla. Peiteaineen alle annostelussa kannattaa kuitenkin olla niukkakätisempi. Öljy heleyttää silmänalusihoa samantien, mutta pidemmällä aikavälillä myös kroonisen tummuuden huomaa hävinneen. Pullo on todella riittoisa, sillä useamman kuukauden käytön jälkeen pullosta huomaa hävinneen vain noin viidesosan. 

 

Photos / Courtesy of Eevis Liedes, manufacturers

Kommentit (0)

PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ