PINNALLA: RENTO SUN KISSED -LOOK

Kesän kauneudenhoito saa olla rentoa ja sävyt lämpimiä. 

INSPIROIDU. Villasukat, takkatuli, teekuppi ja pörröinen neule – tanskalaisen Hygge -termin ruumiillistuma, joka tarkoittaa mukavuutta, rentoutta ja tunnelmallisuutta. Vaikka mainitut asiat ovat ehkä viimeisimmät asiat, joita haluaa ympärilleen lämpiminä kevätpäivinä, on tulevan kesän kuumin kauneustrendi hyggeily. 

Pehmeys valtasi ensin hiusmaailman; kiharat, vaivattomuus ja lämpimät sävyt korvasivat graafisen kylmyyden. Lämpimät kullan ja kuparin sävyt hehkuvat kesähiuksissa ja viimeistely on edelleen erityisesti kesällä huoletonta, parhaiten rantatyyliä tai kotioleskelua muistuttavaa. 

Kasvoille saa valita nyt tavallista lämpimämpiä sävyjä: oranssit, kuparit ja korallit toistuvat niin silmissä, poskilla kuin huulissakin. Myös ruusukulta ja lämpimät ruskeat ovat sesongin tärkeimpiä sävyvaihtoehtoja. Iholle valitaan lämpimiä sävyjä aurinkopuuterin ja korostuspuutereiden muodossa. 

Ihonhoidossa maailmalla paljon puhuttava hyggeily ilmenee ihon hemmotteluna sen eri hoitovaiheissa. Moniosainen puhdistaminen, naamioilla leikittely ja erikoistuneilla tuotteilla hifistely on todellakin sallittua. Iltaa voi istua omalla parvekkeella vaikka joka ilta erilainen kasvonaamio kasvoilla. On myös ihan ok täyttää kalenteri kesäloman kohdalta erilaisilla spa-hoidoilla. 

 

VÄLINEET. Toteuta lämmin kesälook kultaisena hehkuvilla poskipaleteilla, joilla onnistuu niin kasvojen muotoilu, sävytys kuin korostuskin. Paletista nappaat hehkuvia sävyjä helposti myös luomille ja kulmaluulle takaamaan aurinkoisen heleyden kaikkialle kasvoilla. Smashboxin Spotlight ja Maybellinen Master Bronze -paleteilla kasvojen kaikenlainen lämmitys onnistuu niin helposti, ettei rennosta kesäilystä tarvitse tinkiä muutamaa minuuttia kauempaa. 

Kesähameiden ja puuvillaneuleiden pariksi loihdit laineikkaan rantalookin hiuksiin kiharoita korostavilla muotoilutuotteilla. Muotovaahto, joka taivuttelee kutrit loivalle laineelle on kesähelppouden avaintuote. KMS Curlup Wave Foam -levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja hiukset puristellaan kämmeniin samalla hiuksia föönaamalla. Aurinkoinen sävy iholle viimeistelee minkä tahansa rennon kesätyylin. Iho saa sekunneissa kultaisen hehkun Vita Liberatan Body Blur -voiteella, joka lämmittää ja heleyttää ihon ruskettamatta sitä. Väri peseytyy pois, mutta pysyy hyvin iholla siihen asti eikä siirry vaatteisiin. 

 

Lue myös: Sesongin ostoslistalla: aurinkopuuterit
Lue myös: Ostoslistalla: uima-asut

Photos / Courtesy of manufacturers, Harper's Bazaar, Vogue, Instagram @vitaliberata

Kommentit (0)

TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -3
Vieraskirjoittajamme Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ
OPAS HUIPPUMUODIN OSTAMISEEN KÄYTETTYNÄ
Rakkaudesta Vestiaireen ja vintage -kauppoihin. 
LUE LISÄÄ
LÖYDÄ UUSI ITSERUSKETTAVA
Oranssius, laikukkuus ja raidat ovat historiaa. 
LUE LISÄÄ
TESTISSÄ: PROBIOOTIT IHONHOIDOSSA
Rakkauskirjeemme mikrobeille ja Esse-nimiselle ihonhoitobrändille. 
LUE LISÄÄ