PINNALLA: PARHAAT LOMATUOTTEET

Lomalla kauneudenhoidon tulee olla vaivatonta. Listasimme kuusi lomapäiviämme siivittävää tuotetta. 

Vichy Solar Protective Water

Suihkuteltava aurinkosuojavesi on jokaisen nopeasti iholleen suojaa kaipaavan luottotuote. Kevyt spray levittyy iholle helposti ja nopeasti ja muutama pyörittelevä liike riittää suojan levitykseen. Raikas tuoksu on miellyttävä eikä tuotteesta jää iholle tahmeaa tunnetta. Suihkepullon avulla suojavoidetta saa levitettyä helposti esimerkiksi myös omaan selkäänsä, joka usein jää vaara-alueeksi auringolta suojautumisen suhteen. 

Elizabeth Arden FourEver Glow Highlighting Powder

Raikas ja kesäinen neljän sävyn korostusväripaletti mahdollistaa monen kesälookin viimeistelyn. Paletista löytyvä pronssinen sävy sopii aurinkopuuterin ja päivettyneen ihon korostamiseen. Pinkki sävy syventää entisestään poskipunaa tai toimii sen tilalla. Vaaleammat sävyt kroostavat hyvin kasvojen korkeimpia kohtia. Kokeile sävyjä myös taputeltuna luomille! 

Lumene Instant Glow UV Primer

Instant Glow on nestemäinen meikinpohjustustuote, jonka tulisi tänä kesänä löytyä jokaisen meikkipussista. Suojakertoimella 30 varusteltu primeri antaa iholle kauniin hehkun ja kiinnittää meikin. Se myös kosteuttaa ihoa ja kasvot hehkuvatkin freesinä jo pelkän kosteusvoiteen ja pohjustajan jäljiltä. Tuotteessa ei itsessään ole sävyä, mutta sen valoa taittava vaikutus tekee ihosta heti tasaisemman näköisen. Myös meikittömiin rantapäiviin pohjustaja toimii erinomaisesti yksinään!

La-Roche Posay Anthelios dermo-kids MINI

Älä anna purkin kyljen hämätä sanoilla "aurinkovoide lapsille" - tästä taskukokoisesta aurinkovoidetuubista on hyötyä kaikille. Jokaisen minishortsin taskuunkin mahtuva aurinkosuojavoide tekee auringolta suojautumisen niin helpoksi, että enää ei voi keksiä tekosyitä. Suojakertoimella 50+ suojaava voide kulkee kätevästi mukana ja auttaa jokaisessa paahtavassa tilanteessa. 

P'ure Papaya Papaya Ointment

Kaikkien tilanteiden ihmevoide, joka pelastaa ihon tilanteessa kuin tilanteessa. Tällä papaijasta valmistetulla voiteella saat nopean avun auringonpolttamiin tai -rohduttamiin ihoalueisiin ja huuliin. Myös hyttysenpiston kutina laantuu kun hierot voidetta puremakohtaan. Täysin luonnollinen voide soveltuu hyvin myös ihon hoitamiseen pienten nirhaumien kohdalta. Voide kosteuttaa, vahvistaa ja ravitsee vaurioitunutta ihoa. 

Klorane Gentle Dry Shampoo Spray

Hellehatun alta hiukset nopeasti illalliskuntoon raikastaa Kloranen kaurauutetta sisältävä kuivashampoo. Hienojakoinen suihke ei tahmaa hiusta tai jätä siihen valkoisia jälkiä. Tuoksu on mieto (ja kaurainen) ja hiukset saavat muutamasta jo suihkeesta kaivatun ryhtiliikkeen. 

 

Lue lisää: Kesäkassissa Multipurpose balm 

Lue lisää: Inspiroidu kesähiuksista

 

Photo / Courtesy of Eevis Liedes

Kommentit (0)

EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ