PINNALLA: PARHAAT KAUNEUSIDEAT VAPPUUN

Satoi tai paistoi, vapun tunnelman viimeistelee leikkisyys meikissä. 

Näytöslavojen kevään meikkinäytteistä monet sopivat inspiraatioksi vapun näyttävämpään juhlalookiin. Värillisissä ripsareissa ja irtokimalteissa ei tarvitse säästellä, mutta värikäs ja näyttävä kiintopiste keskitetään meikissä yhteen kohtaan. Levitä luomille kirkas violetti tai keltainen, sävytä kulmakarvat vappuväreihin tai liimaa kimalteet kulmakarvojen alle – kokonaisuus on leikkisän tyylikäs, kun valitset juhlaan yhden elementin. 

INSPIROIDU:

 

NÄILLÄ ONNISTUT:

Urban Decay Heavy Metal glitterliner - Nestemäisen kimallelinerin ohuella siveltimellä luot niin skarpin kuin paksummankin kimallerajauksen. Kokeile yläripsirajan lisäksi myös tehorajausta alaripsien tyveen! Sävyvaihtoehtoja on monia. 

NYX Face and Body Glitter - Tällä irtokimalteella luot minkä tahansa glitterlookin. Kiinnitä kimalle joko levittämällä iholle tahmeaa huulikiiltoa tai ripsiliimaa ja painele kimalle sormin tai siveltimellä halutun kohdan päälle. Näin vältät kimalteen varisemisen poskille. VINKKI: Liimaa kimalteet ennen muun meikin tekoa, jotta saat pyyhittyä mahdollisesti poskille varisseet kimalteet huoletta. 

NYX Color Mascara - Ripsareiden sävyvalikoimassa on runsaasti valinnanvaraa! Vaaleissa kulmissa näkyvät vaaleanpunainen ja keltainenkin sävy voimakkaammin, luonnostaan tummiin kulmiin voi kokeilla violettia tai sinistä. Mustan ripsivärin korvaaminen värillisellä on sekin jo riittävä statement vappuun. 

 

Lue lisää - nopea vappupäivitys hiuksiin: Pastellipinkit hiukset  

Photos / Courtesy of manufacturers, Elle UK, Vogue 

Kommentit (0)

FLOUNCE EDITORIAL: MARKS&SPENCER FALL 2017
Syysmuoti kumartaa nyt kokofarkulle, sametille, ruutulookeille ja klassikoita varioivalle takkimuodille.
LUE LISÄÄ
BACK TO BASICS: KUORINNAT
Esittelyssä kuoriva putsari, naamio ja kasvovesi. 
LUE LISÄÄ
SYKSYN PARHAAT MEIKKIVOIDEUUTUUDET
Esittelyssä täydellisen meikkipohjan luottovoiteet.
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY: NEW YORK SS18
Näytöstarjonnaltaan massiivinen New York on näyttänyt kuluneella viikolla kevätmuodin suunnan. Listasimme kuusi suosikkia.
LUE LISÄÄ