PINNALLA: PARHAAT KAUNEUSIDEAT VAPPUUN

Satoi tai paistoi, vapun tunnelman viimeistelee leikkisyys meikissä. 

Näytöslavojen kevään meikkinäytteistä monet sopivat inspiraatioksi vapun näyttävämpään juhlalookiin. Värillisissä ripsareissa ja irtokimalteissa ei tarvitse säästellä, mutta värikäs ja näyttävä kiintopiste keskitetään meikissä yhteen kohtaan. Levitä luomille kirkas violetti tai keltainen, sävytä kulmakarvat vappuväreihin tai liimaa kimalteet kulmakarvojen alle – kokonaisuus on leikkisän tyylikäs, kun valitset juhlaan yhden elementin. 

INSPIROIDU:

 

NÄILLÄ ONNISTUT:

Urban Decay Heavy Metal glitterliner - Nestemäisen kimallelinerin ohuella siveltimellä luot niin skarpin kuin paksummankin kimallerajauksen. Kokeile yläripsirajan lisäksi myös tehorajausta alaripsien tyveen! Sävyvaihtoehtoja on monia. 

NYX Face and Body Glitter - Tällä irtokimalteella luot minkä tahansa glitterlookin. Kiinnitä kimalle joko levittämällä iholle tahmeaa huulikiiltoa tai ripsiliimaa ja painele kimalle sormin tai siveltimellä halutun kohdan päälle. Näin vältät kimalteen varisemisen poskille. VINKKI: Liimaa kimalteet ennen muun meikin tekoa, jotta saat pyyhittyä mahdollisesti poskille varisseet kimalteet huoletta. 

NYX Color Mascara - Ripsareiden sävyvalikoimassa on runsaasti valinnanvaraa! Vaaleissa kulmissa näkyvät vaaleanpunainen ja keltainenkin sävy voimakkaammin, luonnostaan tummiin kulmiin voi kokeilla violettia tai sinistä. Mustan ripsivärin korvaaminen värillisellä on sekin jo riittävä statement vappuun. 

 

Lue lisää - nopea vappupäivitys hiuksiin: Pastellipinkit hiukset  

Photos / Courtesy of manufacturers, Elle UK, Vogue 

Kommentit (0)

MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: MARRASKUU 2017
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana. 
LUE LISÄÄ
TOP 5 LUOTTOTUOTETTA: DANIELA KERAVUORI
Danielan kylpyhuoneessa läträtään öljyillä ja meikataan nopeasti. 
LUE LISÄÄ
KIRKAS JA KUULAS IHO MARRASKUUSSA
Poimi vinkit kirkkaan kuulaaseen ihoon marraskuun harmaudessa. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: MARRASKUUN PARHAAT TYYLINÄYTTEET
Asuideat, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa.
LUE LISÄÄ