PINNALLA: PARHAAT KAUNEUSIDEAT VAPPUUN

Satoi tai paistoi, vapun tunnelman viimeistelee leikkisyys meikissä. 

Näytöslavojen kevään meikkinäytteistä monet sopivat inspiraatioksi vapun näyttävämpään juhlalookiin. Värillisissä ripsareissa ja irtokimalteissa ei tarvitse säästellä, mutta värikäs ja näyttävä kiintopiste keskitetään meikissä yhteen kohtaan. Levitä luomille kirkas violetti tai keltainen, sävytä kulmakarvat vappuväreihin tai liimaa kimalteet kulmakarvojen alle – kokonaisuus on leikkisän tyylikäs, kun valitset juhlaan yhden elementin. 

INSPIROIDU:

 

NÄILLÄ ONNISTUT:

Urban Decay Heavy Metal glitterliner - Nestemäisen kimallelinerin ohuella siveltimellä luot niin skarpin kuin paksummankin kimallerajauksen. Kokeile yläripsirajan lisäksi myös tehorajausta alaripsien tyveen! Sävyvaihtoehtoja on monia. 

NYX Face and Body Glitter - Tällä irtokimalteella luot minkä tahansa glitterlookin. Kiinnitä kimalle joko levittämällä iholle tahmeaa huulikiiltoa tai ripsiliimaa ja painele kimalle sormin tai siveltimellä halutun kohdan päälle. Näin vältät kimalteen varisemisen poskille. VINKKI: Liimaa kimalteet ennen muun meikin tekoa, jotta saat pyyhittyä mahdollisesti poskille varisseet kimalteet huoletta. 

NYX Color Mascara - Ripsareiden sävyvalikoimassa on runsaasti valinnanvaraa! Vaaleissa kulmissa näkyvät vaaleanpunainen ja keltainenkin sävy voimakkaammin, luonnostaan tummiin kulmiin voi kokeilla violettia tai sinistä. Mustan ripsivärin korvaaminen värillisellä on sekin jo riittävä statement vappuun. 

 

Lue lisää - nopea vappupäivitys hiuksiin: Pastellipinkit hiukset  

Photos / Courtesy of manufacturers, Elle UK, Vogue 

Kommentit (0)

LUO TYYLI: KEVÄTMUODIN AVAINLOOKIT RUNWAYLTA
Sesongin parhaat univormut Calvin Kleinilta, Jacquemukselta ja Célinelta.
LUE LISÄÄ
TRENDING: YHTEISÖLLISET KAUNEUSBRÄNDIT
Kultit nimeltä Glossier, BYBI Beauty ja Kora Organics. 
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: AURINKOLASIT
Sesongin aurinkolasimuoti kumartaa kapeille ysärilinsseille ja pastellisille aviaattoreille.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ MIKRONEULAUS
Vieraskirjoittajamme Emmi-Liia Sjöholm testaa kauneuden kiinnostavimpia ilmiöitä ja raportoi niistä. 
LUE LISÄÄ