PINNALLA: MEIKINPOISTOVOIDE

Kylmenevän syksyn koettelema iho nauttii ravitsevista ja kosteuttavista tuotteista myös meikkiä puhdistettaessa. 

MIKSI IHASTUISIT?

Täyteläinen meikinpoistovoide sulattaa runsaammankin meikin kasvoilta ja jättää ihon todella puhtaaksi. Sanat cream, melt ja balm kuvaavat kermaista poistovoidetta, jota hierotaan kuivalle iholle meikin irroittamiseksi. Meikinpoistovoide on osa kaksivaiheista kasvojen puhdistamista, jossa tämä öljypohjainen putsari poistaa parhaiten myös öljypohjaisen lian, eli meikin. Voide hierotaan kuiville kasvoille ja poistetaan ihon kuivuudesta, ja omasta mieltymyksestä, riippuen joko vedellä tai kasvopaperilla. Viimeistele puhdistus aina vielä toisella puhdistustuotteella tai misellivedellä. Puhdistusvoide irroittaa meikin tehokkaasti ja jättää kasvojen ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Se on täydellinen tuote kylmästä viimasta herkistyneen tai kuivuneen ihon hoitoon. 

KOKEILE: 

Lierac Baume en Huile -kaksoispuhdistus. Ihoa kosteuttava öljymäinen puhdistusbalsami poistaa iholta tehokkaasti meikin. Voide sulaa kasvoilla öljyksi emulgoituen veden kanssa ja puhdistaen ihon tehokkaammin. Kameliaöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa ja putsarin ananas-, papaija- ja appelsiiniuutteet kirkastavat ihoa. Vesilummeuute rauhoittaa ärtynyttäkin ihoa ja entsymaattiset kuorintaominaisuudet uudistavat ihoa todella hellävaraisesti pesun yhteydessä. Tämä putsari hoitaa siis kuorinnan joka ilta samassa eikä kuivaakaan ihoa kiristele lainkaan putsauksen jälkeen!

Evolve Organic Beauty Gentle Cleansing MeltGeelimäiseltä tuntuva voide hierotaan kuiville kasvoille ja emulgoidaan pehmeäksi puhdistusmaidoksi veden kanssa. Ihoa ravitsevaa baobaböljyä sisältävä putsari soveltuu sekin hyvin kuivalle iholle. Baobab sisältää paljon iholle välttämättömiä antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa päivittäisiltä ulkoisilta rasituksilta. Ylellinen tuoksu tulee vaniljasta ja ruususta, ja iho tuntuu todella kimmoisalta puhdistuksen jälkeen. 

L'Oreal Paris Rare Flowers Makeup Removal Cream. Erityisen hyvä tuote normaalille tai nuorelle iholle. Voide poistaa kevyen meikin tehokkaasti ja öljyt kosteuttavat ihoa. Ihoa tehokkaasti rauhoittavat kuivumiselta, ärtymiseltä tai punoitukselta myös putsarin sisältämät jasmiini- ja ruusu-uutteet. Ihana tuoksu tekee puhdistushetkestä miellyttävän ja iho on voiteen jälkeen pehmeä ja raikas. 

 

Sisältää affiliate -linkkejä.

Photos / Courtesy of manufacturers, Harpers Bazaar 

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ