PINNALLA: LUONNOLLINEN HAMMASTAHNA

 Toimituksen 5 suosikkia luonnonkosmetiikan hammastahnoista. 

 

Ecodenta Black Whitening Toothpaste - Musta hammastahna, joka valkaisee hampaita tuntuu mystiseltä yhdistelmältä, mutta oikeasti toimii. Hiiltä ja Teavigoa sisältävä fluoriton hammastahna on tehokas hampaiden tummentumien poistamisessa. Hiili mustasta sävystään huolimatta valkaisee tehokkaasti hampaita ja kuuriluontoisesti käytettynä hiilihammastahnan kirkastavat vaikutukset huomaa selkeästi jo muutaman viikon jälkeen. Teavigo -ainesosa ehkäisee muun muassa hammaskiven muodostumista ja suojaa hampaita bakteereilta. Hampaat tuntuvat pesun jälkeen todella puhtailta ja suu raikkaalta, eikä hammastahna kuivata tai ärsytä herkkääkään suuta. 

Ecodenta Salt Toothpaste - Jos hiiltä sisältävä musta hammastahna tuntui erikoiselta, täytyy hammastahnapurkista tavata sana suola kerran tai kaksi useammin. Saman valmistajan eli Ecodentan suolahammastahna soveltuu erityisesti todella herkille limakalvoille ja ikenille. Suolahammastahna on luottovalinta myös vihloville hampaille. Tahnan sisältämä kaliumsitraatti muodostaa hampaan pinnalle sitä suojaavan kalvon, jolloin hampaita ei vihlo niin herkästi. Suolalla on myös limakavoja vahvistavia ominaisuuksia. Tämäkin hammastahna on täysin fluoriton ja vieläpä vegaani. 

Urtekram Minttu -hammastahna - Jos haluat vaihtaa luonnonkosmetiikan hammastahnaan, mutta luotat fluorin hampaita reikiintymiseltä suojaavaan vaikutukseen, kokeile Urtekramin minttuhammastahnaa. Raikas ja hampaat tehokkaasti puhdistava tahna tuntuu miellyttävältä suussa eikä vaahtoa juurikaan. Esimerkiksi aftoista kärsivän kannattaa kokeilla vaahtoamatonta tai tätä kevyesti vaahtoavaa hammastahnaa. Tahnan sisältämä aloe vera kosteuttaa suuta ja hoitaa ikeniä. 

Dr. Hauschka Fortifying Mint Toothpaste - Todella raikkaan ja puhtaan suun jättävä hammastahna sisältää hampaita hoitavina ja suojaavina ainesosina muun muassa hevoskastanjauutetta ja useita eteerisiä öljyjä. Tahnan pitkäaikainen käyttö lupaa luoda suuhun terveellisen bakteeritason ja vahvistaa ikeniä ja suun limakalvoja. Annostelussa saa olla varovainen, nestemäistä tahnaa tulee helposti liian reippaasti harjaan. 

Frantsila Yrtin Raikas Luonnon Hammastahna - Kotimaisen Frantsilan luomuyrttitilalla valmistettu yrttihammastahna tekee arkiaskareesta todella uudenlaisen kokemuksen. Vahvasti yrttisellä tahnalla huomaa pesseensä hampaansa selkeästi, maku ja tuoksu varmasti jakaa ihmisiä. Yrttihammastahna puhdistaa kuitenkin hampaat todella hyvin ja tahnan sisältämä fluori ja ksylitoli estävät hampaita reikiintymästä. Suuta ja ikeniä desinfioivia ainesosia ovat muun muassa kehäkukka-, siankärsämö- ja peltokorteuute. 

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Instagram @georgiamayjagger

Kommentit (0)

MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: MARRASKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ HAMPAIDEN VALKAISU
Testissä hampaiden kotivalkaisu. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ