PINNALLA: LOMAKAUDEN ASUSTETRENDIT

Koruamuletit, kalastajalakit, remmisandaalit ja minishopperit löytävät tiensä matkagarderobeihin tänä kesänä.

CVC STONES Charm bracelet / CÉLINE Alphabet / ORIT ELHANATI Ocean Shield De-Light

KORUAMULETIT. Korumuoti on ihanan runsasta juuri nyt: kerrosta eri pituuksia keskenään, personoi oma settisi ja sovita yhteen kulta ja hopea. Chloélta on tulossa lupaava charm -mallisto, joka toistaa kevät-runwaylla nähtyä kuosikirjoa. Yhteistyössä Leandra Medinen kanssa toteutettua ylellistä CVC Stonesin charm -sarjaa voi kerätä käteen tai kaulaan myös yksittäin. Célinen Alphabet -mallisto on nyt saatavilla minikoossa, ja Orit Elhanati tuo amuletit korvakoruihin Waves -mallistonsa myötä.

COS crocket bucket hat / GUCCI silk-satin hat / PRADA nylon rain hat

KALASTAJAHATUT. Lierihattujen ja silkkihuivien rinnalla nähdään 90-luvulta paluun tehneitä kalastajahattuja ainakin Pradalla, Chanelilla, Célinella ja Guccilla. Malli on yllättävän monikäyttöinen, ja sillä on helppo muuttaa perinteisen mekkolookin tai muodollisemman bleiserityylin ilmettä. COSin punoshattu on ihana seuralainen rantalomalle, Pradan nailonversio toimii myös syksyn sateilla.

VAGABOND Becky sandals / MANGO Committed collection / THE ROW slingback sandals 

REMMISANDAALIT. Kesän sandaalimuoti tuskin näkyy. Ultraohuet remmikengät näyttävät freesiltä massiivisten lenkkareiden ja laskostettujen saappaiden täyttämän alkuvuoden jälkeen. The Row, Saint Laurent ja Céline vastaavat korkkareiden parhaimmistosta, hyviä matalia budjettipareja löydät Mangon Committed -mallistosta sekä kasvojenkohotuksen tehneeltä Vagabondilta

KARA shopper bag / COS patent leather tote / ARKET packable shopper

MINISHOPPERIT. Miniatyyrikokoisten käsilaukkujen trendi yltää nyt shoppereihin saakka, jotka leikataan tänä kesänä ostoskassia muistuttavaan muotoon. COSin nahkalaukussa kiinnostaa strukturoitu pinta, Arketin pientä nailonkassia löytää useissa väreissä. Isompia arkilaukkuja listasimme vastikään täällä.

 

Sisältää affiliate -linkkejä 

Photos / Courtesy of Vogue Runway, Céline, Instagram @simonmillerusa @celine @chloe, manufacturers

Kommentit (0)

FLOUNCE RUNWAY: PARIISI SS19
Pariisin seitsemän kohokohtaa.
LUE LISÄÄ
TRENDING: J-BEAUTY
Korea väistyy Japanin tieltä. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: MAC RUBY WOO
Kaikkien punaisten huulipunien benchmark. 
LUE LISÄÄ
ANGELINA ILMAST: PARIS FASHION WEEK SS19
Valokuvaaja Angelina Ilmast ikuistaa katumuodin kärkinimet muotiviikoilta ja alan tapahtumista.
LUE LISÄÄ