PINNALLA: KOSTEUTTAVAT TEHOTIIVISTEET

Iho ei aina pärjää pelkällä kosteusvoiteella, siksi hoitotuotteiden kerrostaminen on tärkeää. Loppukesällä ihonhoidossa avainasemaan nousee tehotiiviste. 

---

MIKSI IHASTUISIT?

Ihon kuivuminen ei ole ainoastaan kylmän ilman ja talven ongelma. Auringolla on ihoomme paljon hyviä vaikutuksia, mutta huonona vaikutuksena on sen kuivattava vaikutus. Etenkin aurinkoloman ja rannalla oleilun jälkeen iho kaipaa paljon kosteutta säilyttääkseen kimmoisuutensa ja heleytensä. Myös kesällä hankittu terve hehku ja päivetys säilyy iholla paremmin kun kosteutat ihoa säännöllisesti ja tarpeeksi. Pelkkä kosteusvoide ei aina yksin pysty vastamaan ihon tarpeisiin, ihonhoitotuotteiden kerrostaminen on silloin paikallaan. Lisää hoitorutiiniisi päivävoiteen alle tehotiiviste, joka antaa ihollesi välttämättömiä tehoaineita, vitamiineja ja kosteutta syvempiinkin kerroksiin. 

SUOSIKKIMME:

Clinique moisture surge hydrating supercharged concentrate - Geelimäinen tehotiiviste soveltuu kaikille ihotyypeille ja on ohuen koostumuksensa ansiosta ihanteellinen myös rasvoittuvalle iholle ja kesällä helposti kiiltelevälle iholle meikinkin alle. Tiiviste levittyy iholle ihanan helposti ja kasvot tuntuvat heti kosteutetuilta. Kosteustiiviste auttaa myös ihoa sitomaan itseensä kosteuden ja pitämään ihon kosteutettuna kuivissa ja kuumissakin olosuhteissa. 

Clarins Intensive moisture quenching bi-phase serum - Kaksiosainen tehoseerumi tekee ihosta samantien pehmeän ja kimmoisan. Tehotiiviste kosteuttaa ihoa syvältä ja iho tuntuu raikkaalta päivänkin aikana. Vaikka tiiviste on ihoa tehokkaasti kosteuttava, se tekee ihosta mattapintaisen, joten se soveltuu hyvin rasvaisellekin iholle. Ravista pakkausta hyvin ennen käyttöä, jotta kaksiosainen seerumi sekoittuu hyvin. 

 

Lue myös: Pinnalla: Kuivaharjaus
Lue myös: Pinnalla: C-vitamiini ihonhoidossa

Photos / Courtesy of manufacturers, Allure

Kommentit (0)

WE'RE FLOUNCE – KAUNEUSTOIMITTAJAN KOSMETIIKKAKAAPILLA
Paras seerumi, poskipuna tai hoitoaine? Kauneusgurumme Eevis jakaa omat tähtituotteensa.
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY: LONTOO SS18
Viisi näytössuosikkia Lontoosta.
LUE LISÄÄ
WE'RE FLOUNCE – HAASTATTELUSSA IDA RANTALA
Flouncen synttäriviikolla tutustutaan tekijöihin. Esitimme 20 pikakysymystä muotitoimittajallemme Ida Rantalalle.
LUE LISÄÄ
WE'RE FLOUNCE – HAASTATTELUSSA EEVIS LIEDES
Flouncen synttäriviikolla tutustutaan tekijöihin. 20 pikakysymykseen vastaa nyt kauneustoimittajamme Eevis Liedes.
LUE LISÄÄ