PINNALLA: KEVÄINEN POSKIPUNA

Talven jäljiltä iholle eniten keväistä hehkua ja hyvinvointia taikoo poskipuna. Luottoposkipuna on meikkipussisi tärkein tuote. Oikea tuote piristää ilmeen, ja saa sinut näyttämään virkeältä ja hyvinvoivalta. 

Poskipuna jakaa kuluttujat helposti kahteen koulukuntaan: vannoutuneisiin käyttäjiin ja niihin, jotka käyttävät poskilla vain aurinkopuuteria. Usko ammattilaista - poskipuna on meikissä yksi ehdottomasti tärkeimmistä tuotteista. Oikealla sävyllä kasvot kirkastuvat vielä moninkertaisesti vaikka tummat silmänaluset olisikin peitetty huolellisesti. Puna poskilla luo pirteän yleisilmeen ja viimeistelee hehkuvan kevättyylin.  

OIKEA SÄVY. Luonnollinen poskipuna löytyy valitsemalla sävy lähelle huultesi omaa sävyä. Peilaa sävyä huultesi vierellä tai kokeile poskipunaa sormenpäihin samalla tavoin kuin huulipunaa. Kirkkaamman vaihtoehdon voi valita lähelle sävyjä, joita käytät yleensä huulissasi. Korallisten punien pariksi sopivat lämpimät roosat poskilla, kirkkaampien punaisten ja pinkkien kanssa heleät vaaleanpunaiset. Jos ihollasi on paljon punaisuutta luonnostaan, suosi mielummin lämpimiä kuin kylmiä sävyjä poskillasi. Hehkuva pinkki heleyttää niin super vaaleaa kuin tummempaakin ihoa. 

TOTEUTA. Poskipuna tekee paluun näytöslavoille toistuvasti joka kevät. Tällä sesongilla poskipunatrendi ilmentää luonnollisuutta ja meikki viimeistellään universaalilla, kaikille sopivalla puuteriroosan sävyllä. Koostumukseksi valitaan voidemainen, joka sulautuu ihoon saumattomasti ja näyttää super luonnolliselta. 

Elizabeth Arden Cream Blush - 2 pink

Clarins Skin Illusion Blush - 01 Luminous pink

&Other Stories Cheek & Lip Tint - Haystack Peony

Lumene Instant Glow Watercolor Blush - Universal shade

 

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Harper's Bazaar, Cosmopolitan UK

Kommentit (0)

FLOW -FESTAREIDEN KAUNEUDEN EMERGENCY KIT
Kaikki mitä tarvitset pieneen festarilaukkuun. 
LUE LISÄÄ
4 X LOPPUKESÄN INSTABEAUTY
Uusia kauneusideoita ja -idoleita alkavaan sesonkiin. 
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY: KÖÖPENHAMINA SS18
Syksyn näytösrupeama alkoi Kööpenhaminasta – listasimme kiinnostavimmat brändit, trendit ja lookit.
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: KÖÖPENHAMINAN PARHAAT KATUTYYLIT
Tanskattarien mutkaton muotihyggeily on kiilannut ruotsalaisen tyyliminimalismin edelle.
LUE LISÄÄ