PINNALLA: KESÄN LUOTTONAAMIOT

Kesän tehokkaimmat kasvonaamiot ovat inspiroituneet merilevästä, merenneidoista ja maca-jauheesta.

Kesällä päivittäiset ihonhoitorutiinit saattavat jäädä hieman toissijaiseksi - välillä mökkilaituri ja järvivesi vain yksinkertaisesti ovat parasta iholle ja mielelle. Rennompien hoitorituaalien vuoksi tehokkaalla, kosteuttavalla, uudistavalla ja ihoa kirkastavalla naamiolla on selkeästi paikkansa kesän rutiineissa. Tehohoito kerran viikossa pitää ihonhoidon raiteillaan myös kesälaitumilla. 

Leahlani Mermaid Mask - Merenneitonaamio istuu kesäiseen ihonhoitoon täydellisesti nimensä, mutta myös havaijilaisen alkuperänsä vuoksi. Leahlanin tummanvihreä Mermaid Mask tuoksuu teelehdiltä. Se sisältää vahvoja ja tehokkaita antioksidantteja spirulinasta ja chlorella -levästä, jotka kirkastavat ja uudistavat ihoa. Naamio on kuin detox ihollesi, se imee ihosta epäpuhtauksia ja tekee siitä elinvoimaisemman. Juhlinnasta tai matkustamisesta väsähtänyt iho saa tästä naamiosta heti kirkastuksen. Naamion sisältämä hunaja toimii myös antibakteerisesti ihoa puhdistaen ja tulehduksia rauhoittaen. Ihon toiminta on tasapainoisempaa ja esimerkiksi talineritys rauhoittuu, eikä iho kiiltele tai reagoi epämääräisillä näppylöillä epäsäännöllisemmän elämänrytmin vallitessa. Sekoita naamiota lusikalla purkissa ennen käyttöä. Annostele kämmenellesi teelusikallinen naamiota ja notkista se veden kanssa. Levitä naamio kasvoille ja anna vaikuttaa noin 5-10 minuuttia. Iho on jo yhden hoitokerran jälkeen tasaisen sävyinen ja kirkas. Evolve Organic Miracle Mask - AHA- eli hedelmähapponaamioita kannattaa kesäisin käyttää maltillisesti. Hedelmähappokuorinta nimittäin altistaa ihon auringon huonoille säteille; iho voi palaa herkemmin ja taipumus auringosta saataviin pigmenttilaikkuihin voi lisääntyä. Hedelmähappokuorintaa ei kuitenkaan tarvitse hyllyttää kesäkuukausina, kerran viikossa käytettynä naamio on erinomainen keino kirkastaa ja uudistaa ihoa. Happokuorinnan jälkeen iho tulee kuitenkin aina suojata hyvin auringolta - tartu naamion jälkeen reilun suojakertoimen (30 tai 50) lupaaviin voiteisiin. Evolven naamiossa maca edistää ihosolujen uudistumista ja kirkastaa ihoa. Papaija toimii kuorivana ainesosana, joka poistaa ihohuokosten tukkeumia. Naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla noin viisi minuuttia, jonka aikana se saattaa kihelmöidä kevyesti. Kun huuhtelet naamion vedellä, kihelmöinti lakkaa heti. Iho tuntuu todella pehmeältä ja tukkeutuneet ihohuokoset ovat avautuneet. Iho on tasainen ja todella kirkas. Naamio on täysin vegaaninen.  

Whamisa Kelp Sheet Mask -merilevänaamio - Ihoa tehokkaasti kosteuttavaan merilevään perustuva Whamisan kertakäyttönaamio pääsee mukaan kaikille kesän matkoille. Merilevä viilentää ja kosteuttaa ihoa ja iho näyttää heti naamion jäljiltä kimmoisammalta ja sileältä. Naamion sisältämä algiinihappo vähentää kasvoilta turvotusta ja poistaa heti kuivat juonteet. Naamio myös kirkastaa ja parantaa ihon sävyä. Lomapäivänä naamion jälkeen kasvoille ei edes tee mieli laittaa meikkivoidetta, ihon sävy on niin tasainen ja kaunis. Merilevänaamio on kaksiosainen; yläosa levitetään otsalle ja silmien ympärille, alaosa leualle ja suun ympärille. Naamion annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia, jonka aikana oleilu onnistuu parhaiten vaakatasossa, jotta naamio ei putoa kasvoilta. 

 

Sisältää affiliate -linkkejä. 

Photos / Courtesy of Eevis Liedes

Kommentit (0)

THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ