PINNALLA: HIUSVINKIT KESÄN JÄLKEEN

Myös kampauksen on aika päivittyä kesälaitumilta arkikelpoiseksi. Suosikkimme muotoilevat hiuksiasi helposti ja hellävaraisesti sekä hoitavat niitä kesällä paahtaneelta auringolta. 

Yhteistyössä Remington Finland

Remington Air Plates Compact -suoristusraudasta saat arjen luottokumppanin. Kätevä compact -koko kulkee helposti mukana; matkalaukussa vaikkapa muotiviikolla, salikassissa tai käsilaukussa sinun ja poikaystäväsi kodin väliä. Raudasta erilaisen ja hiuksille lempeämmän tekevät sen joustavat muotoilulevyt. Ne mukailevat hiustasi ja antavat periksi hiuksesi oman muodon ja taipumuksen mukaan, näin hiuksiisi ei kohdistu liikaa painetta. Suoristus on hellävaraisempaa, mutta silti tehokasta. 

Esimerkiksi oikutteleva luonnonkihara taipuu suoraksi paljon helpommin joustavien levyjen ansiosta kuin tavallisella raudalla. Samoin luonnostaan tiukempikin kihara suoristuu joustavien levyjen ansiosta nopeammin. Raudalla ei myöskään polta näppejään, sillä runko pysyy viileämpänä irrallaan olevien levyjen ansiosta - voit siis huolettomammin suoristella tai taivutella laineita raudalla unisena arkiaamuna. Keraaminen Black Titanium -pinnoite mahdollistaa raudan liukumisen hiuksissa sulavasti ja hiuksiin jää kaunis kiiltävä pinta.

Joustavien muotoilulevyjen ansiosta voit unohtaa suoristusraudalla helposti syntyvät kulmikkaat laineet tai tönkön suoristuksen. Rauta ei pysähdy äkisti mutkissakaan vaan laineista tai kiharoista saa sulavat ja tasaiset. 200 asteen lämpötila sopii kaikkien hiuslaatujen muotoiluun ja laite on käyttövalmis puolessa minuutissa. 

Sachajuan Ocean Mist Volume shampoo ja hoitoaine palauttavat ryhdin kesän lamauttamille kutreille. Tuotteiden sisältämät kasviproteiinit vahvistavat hiusta ja palauttavat niihin rakennetta ja ryhtiä. Shampoo pesee hiukset tehokkaan hellävaraisesti, joten kesän kuivattamat hiukset eivät kuivu pesusta enää enempää. Ocean Mist -hoitoaine viimeistelee hiustenhoidon kosteuttavilla kasviuutteilla. Parivaljakko sopii erinomaisesti ohuelle ja volyymia kaipaavalle hiukselle, sillä ne antavat hiukselle tuuheutta. Hoitoaine ei tee hiuksista lainkaan raskaan tuntuisia, joten hentokin hius säilyttää ilmavuutensa hoidon lomassa. Toisaalta se toimii luonnonkiharassa ja paksummassa hiuksessa myös tuoden kiiltoa ja hallittavuutta hiuksiin. Ruotsalaista Sachajuania saa nykyään Kicks-myymälöistä. 

Remington Shine Therapy -lapioharja selvittää takut ja taltuttaa hiuksen pörröisyyden, sillä harjan piikit luovuttavat hiuksiin hoitavaa arganöljyä. Hiukset ovat harjauksen jälkeen upean sileät ja kiiltävät. Antistaattinen harja auttaa vähentämään myös hiusten sähköisyyttä tulevina talvikuukausina.

Oribe Dry Texturizing Spray -tuuheutta ja ryhtiä kaikkiin kampauksiin ja mihin tahansa hiusmittaan tuo Oriben tekstuurisuihke. Tekstuurisuihketta suihkutetaan hiuksen tyvestä latvaan tuuheuttamaan ja antamaan hiuksille ryhtiä. Suihke muistuttaa hieman myös kuivashampoota, sillä se imee hiuksesta ylimääräistä rasvaa. Kuitenkin kuivashampoosta eroten, tekstuurisuihke kiinnittää kampauksen ja antaa siihen pitoa. Esimerkiksi kihara- ja lainekampauksiin tekstuurisuihke tuo rentoutta. 

Pinnalla asusteissa - Syksyn helpoin ja silti näyttävin hiusasuste on kangaspäällysteinen hiuspanta 90-luvulta. Etsi oma suosikkisi esimerkiksi H&M:n tai Glitterin valikoimista. 

 

Photos / Courtesy of Eevis Liedes

Kommentit (0)

PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ