PINNALLA: CURTAIN BANGS

Otsatukka hakee inspiraationsa nyt 70-luvulta. 

 

MIKSI IHASTUISIT?

Kauden kuumin otsatukkatrendi curtain bangs taivuttaa pitkän otsatukan keskijakauksella kehystämään kasvoja. Mitta hipoo vähintään kulmakarvoja, mutta reilusti silmille ylettyvät otsakutrit ovat kampauksen toteuttamisen kannalta plussaa. Toteuta verho-otsis ylikasvaneesta otsatukasta kampaajakertojen välillä tai leikittele otsisajatuksella leikkaamalla heti pidempi malli. Pitkän otsiksen leikkaamisessa säästyy otsiksen kasvatusjakson vaikeimmailta osuudelta, joten jos ajatus otsatukasta houkuttaa, mutta et ole varma kauan jaksat ylläpitää tyyliä, verho-otsatukka on sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Suurimpina inspiraationlähteinä tyyliin ovat Jane Birkin ja Birgitte Bardot, joiden kuva kädessä saa nyt marssia kampaajalle. 

 

NÄMÄ TARVITSET: 

Muotovaahtoa - Muotovaahto on paras tuote hiusten pehmeään muotoiluun. Levitä muotovaahtoa kosteisiin hiuksiin, myös otsatukkaan, ja föönaa kuivaksi. Muotovaahto tekee hiuksesta ilmavan pehmeän, mutta antaa sille samalla ryhtiä. Löydät suosikki muotovaahtomme täältä

Hiustenkuivain - Ylipitkän otsatukan saa parhaiten muotoonsa kuivaamalla kosteaan hiukseen selkeä keskijakaus myös otsiksen kohdalta. Lämpö taivuttaa hiuksen paikalleen kasvojen kehykseksi ja hiuksiin levitetty muotovaahto varmistaa muotoilun pysyvyyden. Remingtonin Retro -hiustenkuivain ilahduttaa kuivaushetkeä hauskan muotoilun ja värinsä takia. Tehokkuus ja hiusten kuivausnopeus eivät jää kakkoseksi laitteen ulkonäölle. 

Pieni pyöröharja - Ota avuksesi föönauksessa pieni pyöröharja, jolla taivutat kutreja ohimolle. Aseta harja hiuksen alle ja puhalla kuumaa ilmaa föönistä hiukseesi harjan yläpuolelta. Liu'uttamalla pyöreää harjaa hiuksissasi luot hiuksiin pehmeän taipuisuuden. Verho-otsiksen ei tarvitse pysyä tiukasti sivuilla, voit jättää muutaman irtosuortuvan rennosti otsalle. 

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Instagram @janebirkindaily @5inchandup @lindatol_, Vogue, Allure

Kommentit (0)

SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ