PINNALLA: CURLY HAIR LOVE

Luonnonkihara tai laitettu – hiukset saavat hulmuta kevään vallattomilla kiharoilla. 

Jos olet useasti Sex and the city -uusintamaratonin jälkeen inspiroitunut kiharoista hiuksista ja haaveillut hetken permiksestä, mutta pian palannut kuluvaan vuosikymmeneen, voit nyt iloita kuumimmasta hiustrendistä. Permanentatut hiuskiehkurat ovat nimittäin back! Toimenpiteestä kuitenkin kieltäytyy moni kampaaja, ehkä syystäkin, joten on hiuksillekin terveellisempää korostaa omaa luonnollista taipuisuutta. Luonnonkiharaa puristellaan nyt entistä muhkeammaksi ja ohuilla kihartimilla kiepautetaan luonnostaan suoriin hiuksiin pehmeitä muotoja. 

INSPIROIDU:

 

TOTEUTA: 

Pehmeän ja luonnonkiharaa hyvin matkivan lainekiharan saat aikaan Remingtonin litteällä lainekihartimella. Kiharasta tulee kulmikkaampi kuin tavallisella raudalla tehdystä symmetrisestä kiharasta ja siksi lopputulos on luonnollisempi. Pienempi ja isompi kihara sekaisin hiuksessa luo myös luonnollisen vaikutelman. Kärjestä kapenevalla Remingtonin Shine Therapy -kihartimella saat helposti tehtyä pienet korkkiruuvit hiusten pääliosiin ja isommat kiharat alempiin kerroksiin. Klassinen tuuhea ja kiiltävä korkkiruuvi onnistuu sekin Remingtonin Keratin Therapy -kihartimella. 

Photos / Courtesy of Elle, Harpers Bazaar, Marie Claire, manufacturers

Kommentit (0)

TIEDÄTKÖ KUKA VALMISTI VAATTEESI? – OSALLISTU VAATEVALLANKUMOUKSEEN
Koska muodin vetovoima on globaalisti suurta, yksittäiset kulutusvalinnat eivät riitä ratkaisemaan kehitysmaatuotannon ongelmakohtia.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: PARHAAT KAUNEUSIDEAT VAPPUUN
Väriä ja glitteriä – niistä on parhaat vappulookit tehty. 
LUE LISÄÄ
TESTISSÄ: PINK CREAM – KOREALAISEN IHONHOIDON SALAISUUS KIRKAASEEN IHOON
GO PINK!
LUE LISÄÄ
ESITTELYSSÄ SESONGIN UUDET KLASSIKOT: SILKKIMEKKO & HOUSUPUKU
Vaatekaapin tuoreimmat kulmakivet ovat mainettaan monikäyttöisempiä – kerromme miksi.
LUE LISÄÄ