PINNALLA: 5 NAAMIOLIINASUOSIKKIA

Kasvonaamioiden voittokulku suosituimpana ihonhoitotuotteena ei näytä laantumisen merkkejä. Siispä esittelyssä toimituksen viisi naamioliinasuosikkia. 

Sheet mask -villitys ei varmasti ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Eikä kasvonaamioiden asemaa ihonhoitotuotteiden kärjessä ole vielä horjuttamassa mikään muu tuote. Kertakäyttöinen naamioliina tarjoaa arkeen ja ihonhoitoon nopean piristyksen ja kulkee helposti myös matkassa mukana - ehkä siksi se on käytössään niin suosittu.

Kaikkien naamioliinojen käyttö on yksinkertaista ja suoraviivaista; naamio levitetään puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa mainitun vaikutusajan kasvoilla. Vaikutusaika riippuu naamiosta, mutta tavallisesti noin 15 minuuttia on sopiva aika. Naamion voi poistaa kasvoilta myös vasta sen selkeästi kuivuttua. Liinasta kasvoille jäänyt hoitoneste hierotaan vaikutusajan jälkeen syvemmälle ihoon eikä kasvoja huuhdella enää vedellä. Muista hieroa liinasta hoitavia ainesosia myös kaulalle ja rintakehään. 

100% Pure Caffeine Mask

Energisoiva kasvonaamio, jota kannattaa kokeilla erityisesti sillon kun haluat ihoon lisää kirkkautta ja heleyttä. Naamio piristää väsyneitä kasvoja ja tekee ihosta heti hehkuvamman. Kofeiininaamio on erinomainen myös kesän jälkeen, sillä kofeiini auttaa ihoa palautumaan auringon haitallisilta vaikutuksilta. Naamio tuntuu kasvoilla alkuun paksulta, mutta ohenee kun siinä oleva hoitoneste imeytyy kasvojen ihoon. Ihoa tehokkaasti kosteuttavina ainesosina ovat aloe vera ja hyaluronihappo.  

Whamisa Organic Flowers Hydrogel Mask

Kosteutta ja vahvistavia maitohappobakteereja iholle tarjoileva naamio, joka lisäksi vielä kirkastaa ja kohottaa kasvojen ihoa. Oikea monitoiminaamio tuntuu ihanalta kasvoilla ja naamion jälkeen kasvojen iho on todella virkeän ja levänneen oloinen. Krysanteemin, aloe maculatan ja voikukan uutteita sisältävän naamion kaikki raaka-aineet on fermentoitu, jotta niistä saataisiin kaikki mahdollinen hyöty irti. Fermentoituna luonnolliset raaka-aineet ovat selvästi tehokkaampia. Tällä naamiolla saat ihoon lisää kimmoisuutta ja runsaasti kosteutta. 

Elizabeth Arden Superstart Probiotic Boost Skin Renewal Biocellulose Mask

Ihon toimintaa tasapainottavia probiootteja, hyaluronihappoa ja kookosvettä sisältävä naamio on hyvä lisä ihonhoitorutiineihin viikottain. Kookosvesi ja hyaluronihappo kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Ainesosat sitovat ihoon kosteutta, joten kosteuttava vaikutus säilyy iholla pidempään. Naamion jälkeen iho näyttää pehmeämmältä ja kosteutetun heleältä. 

Shiseido Benefiance Pure Retinol Intensive Revitalizing Face Mask

Naamiosuosikeistamme tehokkain anti-age -naamio sisältää ihoa uudistavaa retinolia. Retinoli kiihdyttää ihon aineenvaihduntaa ja siten auttaa ihoa uudistumaan. Retinolin uudistavat vaikutukset yhdistettynä liinan kosteuttaviin ominaisuuksiin saavat ihon näyttämään naamion jälkeen todella hehkuvalta. Kangasnaamio on kahdessa osassa; kasvojen ylä- ja alaosalle on omat liinansa. Erilliset liinat pysyvät kasvoilla yhtä liinaa paremmin. 

Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Powerfoil Mask

Klassiseen Advanced Night Repair -tehoseerumiin perustuva folionaamio kuljettaa ihoon tehokkaasti muun muassa hyaluronihappoa. ANR -seerumistakin tuttuja vaikuttavia ainesosia on pakattu  tähän tehokkaaseen naamioon, joka tunnistaa ja paikkaa ihoon muodostuneita vaurioita. Naamion jäljiltä iho on selkeästi kimmoisampi ja heleämpi. Kosteuttavan vaikutuksen huomaan naamion käytön jälkeen vielä pitkään, joten naamio on erinomainen tehohoito aina kun kasvot kaipaavat pientä piristystä tai lisäenergiaa. 

 

Jos sheet maskit eivät näistäkään suosikeista huolimatta kiinnosta, lue vieraskirjoittajamme Emmi-Liian kirjoitus Foreo Ufo -hoitolaitteesta

 

Sisältää affiliate-linkkejä. 

Photo / Courtesy of Eevis Liedes

Kommentit (2)

Eeva telle
04.10.2018 16:52
Mistä saisin Korealaisia naamioliinoja ja minkä hintaista ovat ja mitkä parhaita
Eevis Liedes
08.10.2018 13:27

Moikka Eeva,

Esimerkiksi tuo tässä juttussa mainistemani Whamisa on korealaista luonnonkosmetiikkaa. Suosittelen lämpimästi tuota yllämainitsemaani Organic Flowers Hydrogel Maskia, mutta sarjan muutkin naamioliinat ovat huippuja! Niissä on tehokkaita luonnollisia aineita, joiden vaikutuksen huomaat iholla varmasti. Naamiot ovat noin 10-15€ luokkaa ja pääset tutustumaan niihin vaikka tästä linkistä: https://naturalgoodscompany.com/?s=whamisa+mask&post_type=product . Natural Goods Companylta on helppo tilata naamioita kotiin, mutta myös esimerkiksi Helsingin keskustan Sokoksella on Whamisaa myynnissä, samoin heidän verkkokaupassaan (sokos.fi). 

TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ