PARHAAT MEIKKIVOITEET KEVÄÄSEEN

Ihon tarpeet muuttuvat radikaalisti, kun lämpötila vaihtuu plussan puolelle ja kirkkaat kevätsäteet hellivät kasvoja. Listaltamme löydät sesongin heleimmät meikkivoidesuosikit. Luonnollisuus ja personointi ovat kauden avainsanat. 

 

CHANEL PERFECTION LUMIERE long wear flawless fluid foundation. Ohut meikkivoide levittyy kauniisti iholle ja jättää samettisen puolimattaisen lopputuloksen. Parhaimmillaan meikkivoide on normaalilla ja sekaiholla. Kuiva iho vaatii tämän voiteen alle huolellisen kosteutuksen, mutta lopputulos on suhteellisen kuivallakin iholla vielä heleä. Hyvin ihon pienet virheet ja punoituksen peittävä voide on ihanan kevyt ja luonnollinen vaihtoehto keskiverto peittävyyttä hakevalle. Aurinkosuojakerroin 10 suojaa kevyesti kevään ensimmäisiltä auringonsäteiltä. Yhdistä meikkivoide Le Blanc de Chanel Multi-use Illuminating Basen kanssa ja kuulas kevätiho on taattu!

CLARINS PORE PERFECTING mattifying foundation. Mattaista pintaa meikkivoiteelta kaipaavan kannattaa tutkia lähemmin Clarinsin kevään meikkivoideuutuutta. Vaahtomainen ja super kevyt voide sulautuu iholle kuin unelma, siloittaen juonteita ja ihohuokosia. Pieni määrä tuotetta riittää pitkälle. Parhaimmillaan voide on normaalilla, rasvoittuvalla ja sekaiholla. Meikkivoide ei välttämättä kaipaa parikseen puuteria mattaisen pinnan vuoksi. Sillä on myös helppo korjailla meikkipohjaa päivän aikana, sillä vaahtomainen voide kerrostuu yllättävän hyvin. 

CLINIQUE BIY Blend It Yourself PIGMENT DROPS. Kosmetiikkatuotteiden personointi omassa kotikäytössä on ollut viime aikojen mielenkiintoisimpia kauneussuuntauksia. Cliniquen kevään uutuus antaa mahdollisuuden kehitellä itselle sopiva meikkivoide vastaamaan täydellisesti omaa makua. Pigmenttitippoja sekoitetaan oman suosikkivoiteen joukkoon, jolloin peittävyys on täysin omassa päätäntävallassa. Sekoita pigmenttitippoja päivävoiteeseen, jossa on aurinkosuojakerroin ja saat arkikäyttöön täydellisen sävyttävän kosteusvoiteen. Tipat sopivat kaikille ihotyypeille, sillä valitsemasi kosteusvoide nousee tämän tuotteen kanssa avainasemaan. 

 

Photos / Courtesy of Vogue, manufacturers 

Kommentit (0)

TRENDING: FARM TO FACE -KOSMETIIKKA
Luomulaatua pienissä erissä. 
LUE LISÄÄ
FASHION IN HELSINKI 2018 – VIIKON TAPAHTUMAKOONTI
Suomalaisen muodin ja designin tapahtumakokonaisuus käynnistyi tänään keskiviikkona. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: TOUKOKUUN KATUMUOTI
10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: KESÄHIUKSET
Parhaat hiusideat kesään Instagramista. 
LUE LISÄÄ