OSTOSLISTALLA: TALVIKAUDEN DENIM

Sesongin farkkumuoti on ajattominta hetkeen: suoraa, tasaväristä ja kevyesti kropattua.

Pillifarkkujen, mom jeansien ja boyfriend -buumin jälkeen suunnittelijat ovat löytäneet keskitien ja yhdistäneet vallitsevaan farkkumuotiin ominaisuuksia näistä kaikista. Kaikki edellämainitut toimivat parhaiten kesällä, kun nilkkalinja saa olla vapaana. Bootsikaudella jalkinevalinta muuttaa siluettia, ja tekee siitä helposti turhan raskaan tai katkonaisen. Siispä: straight denim, welcome to our closet! Sesongin farkkumuoti on suoraa, tasaväristä ja kevyesti kropattua. Siluetti säilyy kauniina, kun lahje on tarpeeksi väljä ja ulottuu juuri ja juuri nilkkurin päälle. Denim on paksua ja kulutukset ovat minimissä. Mustan ja sinisen ohella tuloaan tekee luonnonvalkoinen – väistä teinivuositakaumat valitsemalla tarpeeksi tumma sävy. Verkko-ostoksilla tuotekuvauksen ei kannata antaa hämätä: myös flared ja bootcut -leikkaukset ovat toisinaan niin loivia, että menevät päälle puettuna suorasta lahkeesta. 

BRÄNDIT, JOTKA TUNTEA

Khaite – Newyorkilainen Khaite tunnetaan erityisesti farkkumallistostaan, jossa on nyt paljon suoraa leikkausta ja viimeistelty fiilis nappiyksityiskohdista lähtien. Ajankohtaisin sävy- ja mallivalikoima yhdeltä brändiltä.

Totême – Muotitoimittajan luottofarkut löytyvät Totêmen Straight Denim -mallistosta. Bootsisesonkiin sopii myös vinosaumallinen Original Denim sekä napitettu vaalea Alvaro.

Frame – Farkkumerkkinä tunnetulla Framella on nyt paljon nilkkurisesonkiin sopivaa kevyesti levenevää ja kropattua flared -mittaa. 

Arket – Loistavia budjettivaihtoehtoja löydät Arketilta. Katsasta Straight- ja Fitted -mallit, varsinkin jälkimmäisestä löytyy paljon sävyvariaatioita.

KHAITE Wendall 281,-
KHAITE Benny 281,-
TOTEME Straight denim black 169,-
TOTEME Original denim black 169,-
FRAME Le Original 310,-
FRAME Le Nouveau 280,-
ARKET Fitted denim 69,-
ARKET Fitted denim 79,-

 

Photos / Courtesy of manufacturers

Kommentit (0)

MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: HUHTIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
SESONKI VAIHTUU – NÄIN HUOLLAT VAATTEESI JA ASUSTEESI OIKEIN
Arkivén perustaja Maria Manninen kertoo, kuinka vaatteita tulisi huoltaa sesongin vaihtuessa ja miksi se on niin tärkeää.
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: SUPERHELEÄ KEVÄTIHO
Esittelyssä vinkit ja tuotesuosikit. 
LUE LISÄÄ
BACK TO BASICS: KASVOVEDET
Kallista vettä hienossa pullossa vai monen ihohaasteen taianomainen ratkaisija? 
LUE LISÄÄ