OSTOSLISTALLA: TALVIKAUDEN DENIM

Sesongin farkkumuoti on ajattominta hetkeen: suoraa, tasaväristä ja kevyesti kropattua.

Pillifarkkujen, mom jeansien ja boyfriend -buumin jälkeen suunnittelijat ovat löytäneet keskitien ja yhdistäneet vallitsevaan farkkumuotiin ominaisuuksia näistä kaikista. Kaikki edellämainitut toimivat parhaiten kesällä, kun nilkkalinja saa olla vapaana. Bootsikaudella jalkinevalinta muuttaa siluettia, ja tekee siitä helposti turhan raskaan tai katkonaisen. Siispä: straight denim, welcome to our closet! Sesongin farkkumuoti on suoraa, tasaväristä ja kevyesti kropattua. Siluetti säilyy kauniina, kun lahje on tarpeeksi väljä ja ulottuu juuri ja juuri nilkkurin päälle. Denim on paksua ja kulutukset ovat minimissä. Mustan ja sinisen ohella tuloaan tekee luonnonvalkoinen – väistä teinivuositakaumat valitsemalla tarpeeksi tumma sävy. Verkko-ostoksilla tuotekuvauksen ei kannata antaa hämätä: myös flared ja bootcut -leikkaukset ovat toisinaan niin loivia, että menevät päälle puettuna suorasta lahkeesta. 

BRÄNDIT, JOTKA TUNTEA

Khaite – Newyorkilainen Khaite tunnetaan erityisesti farkkumallistostaan, jossa on nyt paljon suoraa leikkausta ja viimeistelty fiilis nappiyksityiskohdista lähtien. Ajankohtaisin sävy- ja mallivalikoima yhdeltä brändiltä.

Totême – Muotitoimittajan luottofarkut löytyvät Totêmen Straight Denim -mallistosta. Bootsisesonkiin sopii myös vinosaumallinen Original Denim sekä napitettu vaalea Alvaro.

Frame – Farkkumerkkinä tunnetulla Framella on nyt paljon nilkkurisesonkiin sopivaa kevyesti levenevää ja kropattua flared -mittaa. 

Arket – Loistavia budjettivaihtoehtoja löydät Arketilta. Katsasta Straight- ja Fitted -mallit, varsinkin jälkimmäisestä löytyy paljon sävyvariaatioita.

KHAITE Wendall 281,-
KHAITE Benny 281,-
TOTEME Straight denim black 169,-
TOTEME Original denim black 169,-
FRAME Le Original 310,-
FRAME Le Nouveau 280,-
ARKET Fitted denim 69,-
ARKET Fitted denim 79,-

 

Photos / Courtesy of manufacturers

Kommentit (0)

FLOUNCE RUNWAY AW18: NEW YORKIN KOHOKOHDAT
New Yorkin 10 parasta.
LUE LISÄÄ
ESITTELYSSÄ: KORUBRÄNDIEN KOLMEN KÄRKI
Rosoiset linjat ja väkevät lookbookit yhdistävät uusia korumuotoilun kiintopisteitä. 
LUE LISÄÄ
DESIGNER-KULMA: HAASTATTELUSSA ANNA LEHMUSNIEMI
Laukkubrändi NOANin takaa löytyvä Anna Lehmusniemi vastaa muotiteollisuuden ylituotantoon hitaan asusteideologian kautta. 
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: VOIDEMAINEN POSKIPUNA
Kasvojen pikapiristys sekunneissa. 
LUE LISÄÄ