OSTOSLISTALLA: HELEYTTÄVÄ POHJUSTUSVOIDE

Talven kuivattamalle iholle pikaista heleyttä luovat kolme suosikkiprimeriamme. 

---

MIKSI IHASTUISIT?

Primerin eli pohjustajan mainitessa monesti ajatellaan silikonista, ihon mattapintaiseksi tekevää tuotetta, joka ei välttämättä sovellu jokapäiväiseen käyttöön. Primereita on kuitenkin useita erilaisia. Ihon pinnan saa primerilla toki halutessaan täysin mattaiseksi tai jopa sileämmäksi, usein silikonisella blur-efektillä, mutta pohjustajia on kuitenkin myös kosteuttavia ja heleyttäviä. Näihin ihon lisäkosteuttajiin ja -heleyttäjiin on erityisen suotavaa tarttua tähän aikaan vuodesta. 

Kosteutta, mutta myös iholle selkeää hehkua luova primeri on kuivuneen ja koetellun talvi-ihon paras ystävä. Ohut voide luo ihon pinnalle jopa helmiäismäisen hehkun, mutta ei kuitenkaan ole liian voimakas levitettäväksi kaikkialle kasvoilla. Samaan aikaan kun primeri auttaa meikkivoidetta pysymään siistinä pidempään, ylimääräinen helmiäishehku tehostaa hyvin kosteutetun ihon heleyttä. Saat meikkivoiteestasi heti kuulaamman ja raikkaamman. Voit levittää pohjustusvoiteen koko kasvoille heti kosteusvoiteen jälkeen, tai sekoittaa sitä meikkivoiteesi joukkoon. 

KAUNEUSTOIMITTAJAN SUOSIKIT: 

Juice Beauty Phyto-Pigments Illuminating primer. Luonnonkosmetiikan ystäville ohut hehkuva pohjustaja hennolla helmiäisellä hehkulla, jolla saa iholle sekunneissa kirkkaamman vaikutelman. Sävy on neutraali, joten se soveltuu kaikille ihonsävyille. Joidenkin synteettisten meikkivoiteiden kanssa pohjustaja saattaa hieman rullaantua iholla, kaikista parhaiten tämä hehkuvoide toimii sekoitettuna meikkivoiteen joukkoon. 

Laura Mercier Foundation primer - radiance. Ohut ja ihoa selkeästi kosteuttava sekä hoitava voide sisältää sekin sen verran hennon helmiäishohteen, että sen voi huoletta levittää koko kasvoille. Juice Beautyn voiteeseen verrattuna tämä voide on hieman kultaisempi sävyltään ja astetta peittävämpi. Pohjustaja selkeästi tasoittaa ihon sävyä samalla kun luo siihen upean hohteen. Myös tämä voide soveltuu hyvin kaikille ihonsävyille. 

Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base 01 rose. Intensiivisin hehku tulee tästä tuubista, mutta silti sen voi levittää huoletta kevyesti koko kasvoille. Selkeästi hieman vaaleanpunaiseen taittava helmiäinen on ihanteellisin vaalealla iholla. Pumppupullosta voidetta on helppo annostella myös meikkivoidepisaran joukkoon, johon se toimii myös kauniisti sekoitettuna. 

 

Photos / Courtesy of manufacturers

Kommentit (0)

MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ