OSTOSLISTALLA: ARKILAUKKU

Katsastimme kauden mallistot ja valitsimme kuusi kauneinta.

CÉLINE medium purse bag
Céline vastaa myös tällä kaudella parhaasta asustemuotoilusta. Sesongin suosikkimme on salkkumaista Clasp -sarjaa mukaileva pehmeämpi slouchy -versio, jota löytyy myös clutchina. Modernisti laskostettu nahka tekee designista ihanan mutkattoman ja antaa osviittaa pitkästä käyttöiästä. 

BYREDO Seema top handle bag
Tuoksuistaan tunnettu Byredo toi markkinoille laukkukokoelman viime vuonna. Malliston kulmakivi Seema kiinnostaa anonyymin muotoilunsa puolesta: laukussa on luksusfiilis ilman logoja tai brändileimoja ja se on mallina vielä verrattain pienen piirin tiedossa. Catch!

THE ROW Wander shoulder bag
The Row'n ultraminimalistinen Wander kiinnostaa pintanahan ohella satiinisena ja mokkaisena. Muotitalo on vahvoilla tuoreen laukkumallistonsa kanssa ja suorastaan synonyymi vähäeleisen designin buumille, joka myllertää viimein myös asusterintamalla.

MULBERRY Amberley Satchel
Brittiklassikko Mulberry on petrannut ja tuntuu pitkästä aikaa ajankohtaiselta. Muotitalo on päässyt eteenpäin Lily ja Bayswater -jaksosta ja tehnyt tälle kaudelle peräti kolme helmeä: Seaton, Amberley ja Marloes -laukkusarjat.  

THE ROW Bindle ribbed-knit shoulder bag
The Row'n Bindle on ihastuttanut meitä viime vuodesta saakka. Mokkainen säkkimalli on investointi kangaskassien käyttäjälle, joka kaipaa kokoelmiinsa astetta skarpimpaa yksilöä. Uusimmassa versiossa on neuloksinen ribbipinta ja sen löytää myös valkoisena

CÉLINE Big Bag medium
Célinen Big Bag on kuin riisutumpi versio Luggagesta ja Phantomista: ajattomampi mutta yhtä tunnusomainen ja tilava. Malli on täydellinen arkeen, kun mukana kulkee myös läppäri. Pisteet kattavasta neljän koon kirjosta ja olalle sopivasta pidennetystä kantohihnasta.


Sisältää affiliate -linkkejä 

Photos / Courtesy of the brands

Kommentit (0)

ANGELINA ILMAST: PARIS HAUTE COUTURE AW18
Valokuvaaja Angelina Ilmast ikuistaa katumuodin kärkinimet muotiviikoilta ja alan tapahtumista.
LUE LISÄÄ
KESÄKASSISSA: AURINKOTUOTTEET HIUKSILLE
Suojaa hiuksesi auringolta. 
LUE LISÄÄ
TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -5
Vieraskirjoittajamme Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: HEINÄKUUN STAILAUSVINKIT
Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.
LUE LISÄÄ