OSTOSLISTALLA: 3 X TALVEN TÄSMÄTUOTE

Kolme täsmätuotetta talven loppumetreille, kun tuntuu, että ihonhoidossa ei auta enää mikään.  

PÄÄNAHALLE: kms Moist Repair Revival Cream 

Kuivahteneelle päänahalle ensiapua tarjoaa kms:n kosteuttava hiuksiin jätettävä hoitoaine. Hoitoaine hoitaa ja kosteuttaa niin kuivuneita kutreja kuin päänahkaakin. Voidetta voi hieroa suoraan päänahkaan ilman, että hiukset tulevat rasvaisiksi! Lämmitä pieni määrä tuotetta käsien välissä ja hiero päänahkaan, joko jakaus jakaukselta tai pelkästään kuiville alueille. Voide levitetään pyyhekuiviin hiuksiin. Jopa hilseilevän kuiva päänahka saa ensiapua tästä kosteuttavasta voiteesta nopeasti. Hyvinvoivasta päänahasta kasvaa myös terveitä hiuksia, joten on erityisen tärkeää, että myös päänahastaan pitää hyvää huolta. Loput tuotteesta voi hieroa hiusten latvoihin kosteuttamaan ja suojaamaan hiuksia kuivalta ja kylmältä säältä. Kosteuttava voide lisää heti hiusten kiiltoa ja saa ne näyttämään terveemmiltä. 

VARTALOLLE: Lumene Harmonia Nutri-Recharging Skin Saviour Balm

Jokapaikan kosteusbalsami on ihmevoide vailla vertaa. Sitä voi levittää kuivalle vartalolle sellaisenaan tai annostella käsiin tai jalkoihin tehohoidoksi. Ihmevoiteesta saa avun myös yksittäiset kuivat kohdat, kuten kynsinauhat, kyynärpäät tai huulet. Monipuolisesti rasvahappoja, antioksidantteja ja mineraaleja sisältävä voide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa hyvin. Se on tehokas pelastusvoide meille kuivaihoisille talven loppumetreillä, kun tuntuu, että ihonhoidossa ei auta enää mikään tavallisempi voide. 

KASVOILLE: NUORI Supreme Moisture Mask

NUORI:n kosteuttava naamio pelastaa säännöllisesti käytettynä ihon kuivumiselta niin talvisessa säässä kuin myös matkoilla. Naamio palauttaa kuivan ja kosteusköyhän ihon kirkkauden ja elastisuuden jo yhden käyttökerran jälkeen. Levitä runsas kerros puhtaille kasvoille ja anna vaikuttaa yön yli. Purkki neuvoo, että naamion voi pyyhkiä tai huuhdella pois 10-15 minuutin vaikutusajan jälkeen, mutta erityisesti näin talvella naamio todella kannattaa jättää yöksi kasvoille. 

 

Lue myös: Ihon selvitymisopas talveen OSA 1 & OSA 2
Lue myös: Parhaat kasvoöljyt

Lue myös: Kosteuttavat kasvonaamiot

Photos / Courtesy of manufacturers

Kommentit (0)

SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ