NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA

Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa kesäkuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.

Marmori on tuntunut melko tylsältä sen oltua pinnalla niin pitkään. Hektisissä elämäntilanteissa huomaan kuitenkin inspiroituvani klassikoista. Tällä hetkellä marmori taas kiinnostaa etenkin hieman viimeistelemättömänä ja massiivisena luoden raskaan vaikutelman pienempiinkin esineisiin ja pintoihin. 

***

Tähän mennessä julkaistuista kevään 2019 resort -mallistoista suosikikseni ylsi arvattavasti minimaalinen ja rennosti räätälöity Jil Sander, jonka asustepuoli on kehittymässä houkuttelevaan suuntaan. Lookbookin inspiroivista stailauksista omaan käyttööni päätyy ainakin väljien housujen ja matalien sandaalien kombinaatio sekä ihanan seesteiset väriyhdistelmät.

***

En aikaisemmin tuntenut David Hockneyn teoksista muita kuin ikoniset uima-allasmaalaukset, mutta lähes vuosi sitten ihastuin hänen polaroid-kuviinsa taiteilijan retrospektiivisessä näyttelyssä. Hockneyn teokset herättävät minussa samanlaisen pysähtyneisyyden tunteen kuin Pariisin tyhjät kadut kesälomien aikaan, ja sitä tunnetta kaipaan juuri tällä hetkellä. Kyseinen näyttely on tulossa myös Suomeen ja avaa ovensa Helsingin Taidehallissa elokuussa.

***

Kuukauden muusani, Avenue 32:n perustajan Roberta Bentelerin sisustusmaku on yhtä pettämätön kuin hänen tyylinsä. Bentelerillä on kadehdittava kokoelma taidetta sekä 1900-luvun puolivälin moderneja huonekaluja, joista voin vain haaveilla. Hänen instagram-tilinsä helmiä ovat peilin kautta otetut asukuvat, joista pääsee samalla kurkistamaan hänen mielettömään Lontoon asuntoonsa sekä nappaamaan ideoita omaan pukeutumiseen.

***

Phoebe Philon vähin äänin julkaistu viimeinen mallisto Célinelle rantautuu pian kauppoihin, mutta haavelistallani on yhä muutama helmi brändin arkistoista. Jo ensimmäisistä mallistoista lähtien Philo on ollut ugly shoe -trendin edelläkävijä ja suunnitellut monia, aluksi erikoiselta vaikuttavia, mutta jo klassikoiksi muodostuneita malleja. Suosikkini ovat kevään 2013 pörröiset turkissandaalit, joita olen yrittänyt metsästää second handina jo pidemmän aikaa. Odottelen kuitenkin vielä oikean värikombinaation löytymistä omassa koossani.

***

Monen vuoden helppohoitoisen polkkatukan jälkeen olen antanut hiusteni vihdoin kasvaa siinä toivossa, että saavuttaisin boheemin ja pitkän mallin kuten Mary-Kate Olsenilla. Ihastuin kuitenkin niin paljon Self Servicen kesän 2018 numeron editoriaalissa Cara Taylorin lyhyeen polkkaan ja raikkaaseen huulipunaan, että pohdin taas hiusten leikkaamista kesäksi. Klassisen punaista huulipunaa käytän harvoin, mutta Taylor saa sen näyttämään niin hyvältä, että aion kokeilla sitä kontrastina piristämään muuten meikittömiä kasvoja.

 

Katso juttusarjan aiemmat osat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Noora Vesterinen, Vogue.com, Juergen Teller for Céline, David Hockney/amorosart.com, Zoe Ghertner, Instagram @robertabenteler

Kommentit (0)

THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ