NEW SEASON: MUOTITOIMITTAJAN SKANDISUOSIKIT

Oodi pohjoismaiselle muodille ja neljä univormua alkavaan syksyyn.

Yhteistyössä Stockmann 

Kauluspaita Totême 235,-
Farkut Totême 169,- 

 

Skandimuoti puhuttaa kansainvälisesti ja harppoo minimalismiaatteesta eteenpäin kohti runsaampaa ja kokeilevampaa designia. Sen on todistanut paitsi kasvava katumuotiskene, myös pohjoismaiset muotiviikot, jotka noteerataan yhä laajemmin alan kansainvälisissä medioissa.

Alueelliset tavat olla ja elää näkyvät vaatesuunnittelussa. Tanskalaismerkkien designissa korostuu hygge, kaupunkipyöräily ja koko Nyhavnin värikirjo, jotka viimeistään Ganni on nähnyt keinoina haastaa perinteistä minimalismiaatetta. Skandimuodin uusi aalto tapahtuu parhaillaan, ja myös tavat toteuttaa perinteistä Tukholma-minimalismia elävät volyymileikkauksia suosivan Totêmen tai androgyynisen Hopen kautta.

Pohjoismainen design on edelleen hyvin puettavaa, sesonkivapaata ja rajoittamatonta. Syksyn trendit kulminoituvat tiettyihin tuotteisiin, mutta monet skandimuodin perusteet ovat läsnä joka kausi. Uudelleenleikatut klassikot, kuten volyymimitoitettu kauluspaita, laatikkosvetari tai ultrapitkät raakafarkut, eivät vanhene pikatrendien nopeudella, mutta uudistavat perusvaatteet monin paikoin kiinnostavammiksi.

Takki Totême 849,- 
Poolo Totême 219,-
Housut Dagmar 209,- 

Mekko Ganni 349,-

Silkkihuivi Hope 80,-
Pusero Totême 475,-
Housut Acne Studios 270,-

Toimituksen lempimerkit ovat löytäneet tiensä myös Stockmannin valikoimiin, jossa on nykyään Totême, Hope, Ganni ja Dagmar sekä ikisuosikit Acne Studios, Filippa K ja By Malene Birger. Parhaan valikoiman skandimuotia löydät Helsingin keskustan tavaratalosta.

 

Kaikki tuotteet Helsingin keskustan tavaratalosta. 

Katso lisää: Stockmann.com
 

Kommentit (0)

WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ