NAMES TO KNOW: VIISI KUUMINTA POHJOISMAISTA MEIKKITAITEILIJAA

Listasimme viisi lahjakasta meikkitaiteilijaa pohjoismaista. Päivitä seurantalistasi ja poimi vinkit omaan käyttöösi alan guruilta. 

Anya de Tobon 

Seuraa @anyadetobon_makeup kun haluat inspiroitua rohkeasta värien käytöstä ja naisellisista linjauksista sekä poimia vinkkejä täydelliseen meikkipohjaan. 

Jeanette Törnqvist 

Seuraa @jeanettetornqvist etsiessäsi täydellisen tuuheita kulmakarvoja tai oppeja graafisen silmämeikin tekoon. Nappaa myös vinkit metallisena hehkuviin silmä- ja huulimeikkivaihtoehtoihin. 

Trine Skjoeth 

Seuraa @trineskjoeth etsiessäsi inspiraatiota festareille, juhliin tai naamiaisiin. Täydellisen meikittömän ja heleän meikkipohjan salaisuudet saattaisivat myös paljastua tältä tililtä... 

Veronica Lindqvist 

Seuraa @veronica_lindqvist graafisten ja värikkäiden silmämeikkien toivossa. Kesän kopioitavimpaan sun kissed -lookiin saa myös inspiraatiota meikkitaiteilijan kuvista. Plussana aina upeita rentoja kampauksia, jotka aiheuttavat hiuskateutta. 

Kolbrun Ran 

Seuraa @kolbrunran mielenkiintoisia yksityiskohtia ja katseenkiinnittäjiä halutessasi. Geelillä harjattujen kulmakarvojen, naisellisten varjostusten ja intensiivisen poskipään kiillon ystäville. 

 

Photos / Courtesy of lundlund.com, mikaslooks.se, tomorrowmanagement.com, linkdetails.com

Kommentit (0)

BACK TO BASICS: KASVOÖLJY
Parasta mitä voit antaa ihollesi juuri nyt. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: HELMIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
FLOUNCE RUNWAY AW18: NEW YORKIN KOHOKOHDAT
New Yorkin 10 parasta.
LUE LISÄÄ
BEAUTY DIRECTOR´S PICK: MARIMEKKO for CLINIQUE
Suomalaista suunnittelua kansainvälisen kosmetiikkajätin huulipunissa. 
LUE LISÄÄ