NAMES TO KNOW: VIISI KUUMINTA POHJOISMAISTA MEIKKITAITEILIJAA

Listasimme viisi lahjakasta meikkitaiteilijaa pohjoismaista. Päivitä seurantalistasi ja poimi vinkit omaan käyttöösi alan guruilta. 

Anya de Tobon 

Seuraa @anyadetobon_makeup kun haluat inspiroitua rohkeasta värien käytöstä ja naisellisista linjauksista sekä poimia vinkkejä täydelliseen meikkipohjaan. 

Jeanette Törnqvist 

Seuraa @jeanettetornqvist etsiessäsi täydellisen tuuheita kulmakarvoja tai oppeja graafisen silmämeikin tekoon. Nappaa myös vinkit metallisena hehkuviin silmä- ja huulimeikkivaihtoehtoihin. 

Trine Skjoeth 

Seuraa @trineskjoeth etsiessäsi inspiraatiota festareille, juhliin tai naamiaisiin. Täydellisen meikittömän ja heleän meikkipohjan salaisuudet saattaisivat myös paljastua tältä tililtä... 

Veronica Lindqvist 

Seuraa @veronica_lindqvist graafisten ja värikkäiden silmämeikkien toivossa. Kesän kopioitavimpaan sun kissed -lookiin saa myös inspiraatiota meikkitaiteilijan kuvista. Plussana aina upeita rentoja kampauksia, jotka aiheuttavat hiuskateutta. 

Kolbrun Ran 

Seuraa @kolbrunran mielenkiintoisia yksityiskohtia ja katseenkiinnittäjiä halutessasi. Geelillä harjattujen kulmakarvojen, naisellisten varjostusten ja intensiivisen poskipään kiillon ystäville. 

 

Photos / Courtesy of lundlund.com, mikaslooks.se, tomorrowmanagement.com, linkdetails.com

Kommentit (0)

MITÄ METSÄSTÄÄ KESÄLLÄ KIRPPAREILTA – SESONGIN TRENDIT SECOND HANDINA
Viisi vintage-vinkkiä loppukesään ja alkavaan syksyyn.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: BUBBLE MASK -KASVONAAMIO
Kuplivaa ihonhoitoa. 
LUE LISÄÄ
5 X PRE FALL -KAUNEUSTRENDI
Viisi vaatebrändiä, viisi tulevan syksyn kauneustrendiä. 
LUE LISÄÄ
VIIKON PARHAAT NETTILÖYDÖT
Heinäkuussa haavelistalla: trenssimekko, välikausiviitta ja pesupanta.
LUE LISÄÄ