NÄITÄ OLETTE LUKENEET – MUODIN JA KAUNEUDEN SUOSIKKIARTIKKELIT

Vaihtoehtokosmetiikka, sesonkitrendit ja muotivaikuttajat ovat kiinnostaneet teitä kuluvana vuonna.

HELPOT KEINOT KULUTTAA MUOTIA EKOLOGISEMMIN. Sinulla on muitakin vaihtoehtoja kuin huovuttaa vaatteesi itse. Lähestyimme ekologisempaa muotikulutusta arkimuutosten kautta.

10 PARASTA MUOTIBLOGIA KAUTTA AIKOJEN. Paluu klassikoiden ääreen. Kuinka moni löytyy vielä lukulistaltasi?

KOLME KORUBRÄNDIÄ, JOTKA MUUTTAVAT ASUSTEFILOSOFIASI. Esittelimme kolme brändiä, jotka innoittavat satsaamaan yhteen laatukoruun ja päästämään rihkamat lomalle.

KOLME AVAINTUOTETTA RUNWAYLTA TOIMISTOON – Runway ei aina ole niin etäistä kuin ajatellaan. Tämän syksyn työpukeutumisessa testataan näytöslavoilta tuttua ruututakkia, salsamekkoa ja kokofarkkua.

INSPIRAATIO: MODERNI TOIMISTOPUKEUTUMINEN. Parhaimmillaan katumuodista saa kimmokkeen uuteen luottounivormuun. Poimimme 26 arkiasuideaa ja kirjoitimme auki viiden päivän testilistan.

SUOMIMUODIN KIINNOSTAVIMMAT TULOKKAAT: NOAN STUDIO & ANNI RUUTH. Kaksi kovinta kotimaista sitten Marimekon.

INSPIRAATIO: KÖÖPENHAMINAN PARHAAT KATUTYYLIT. Ihastuimme muotiviikoilla tanskalaisiin ja listasimme opit, jotka poimimme mukaamme Kööpenhaminan kaduilta.

TRENDIRAPORTTI: SYYSMUOTI 2017. Esittelimme 10 tyyliteemaa uuteen sesonkiin. 

MUOTITOIMITTAJAN VAATEKAAPILLA. Miltä näyttää muotitoimittajan oma garderobi? Katso luottotuotteet ja lue pukeutumisfilosofiasta.

MUOTIFEATURET. Suursuosion saanut juttusarja, jossa kotimaan tyyliniekat jakavat sesongin parhaat ostostärpit. Jatkoa luvassa tänä syksynä!
 

ARKIMEIKKI VEGAANISTI. Vegaanisuus kiinnostaa niin lautasella kuin arkivalinnoissa – myös kosmetiikkaa on mahdollisuus kuluttaa eettisesti ja ympäristöä ajatellen. Lue myös suosikkiartikkeli kesäisen hehkun saavuttamisesta vegaanisti.

5 x PRE FALL -KAUNEUSTRENDI. Esittelimme syyskauden viisi kauneustrendiä sesongin kuumimpien muotitalojen näytöksistä inspiroituneina. 

VIISI TUOKSUSUOSIKKIAMME SYKSYYN. Persoonalliset ja monesti niin naisille kuin miehillekin sopivat unisex -tuoksut ovat nyt kauden parhaita valintoja. 

TÄYDELLISEN MEIKKIPOHJAN SALAT. Kokosimme kuusi tapaa saada oma suosikkimeikkivoide näyttämään täydelliseltä iholta. Jos et vielä ehtinyt tutustua täydellisen meikkipohjan saloihin, poimi ohjeet jutussa mainittuun painelutekniikkaan ja korvaa puuteri blotting -paperilla niin hehkuva meikkipohja on taattu. 

SIIVOUS MEIKKIPUSSILLESI. Koska KonMarin ei tarvitse koskea vain vaatekaappia, neuvoimme vinkit kuinka siivota meikkipussi ylimääräisistä tai käyttämättömistä tuotteista. Kannustamme tarkastamaan päivämäärät ja satsaamaan monitoimituotteisiin. 

KOREALAINEN IHONHOITO. Tasaisen ja kirkkaan ihonsävyn salaisuus piilee pinkeissä voiteissa, joita meidän markkinoillemme tarjoaa muun muassa Lierac sekä korealainen brändi Erborian

DETOX IHOLLESI. Asiaa ihon tehopuhdistuksesta ja hemmottelusta. Detox on iholle hyväksi vuodenaikojen vaihtuessa – nämä muistisäännöt on siis hyvä palautella mieleen myös näin alkusyksystä. 

INSPIRAATIOTA INSTAGRAMIIN. Päivitystä seurantalistalle. It-tytöiltä on helppo omaksua toteutuskelpoisia ideoita niin omaan meikkiin, hiuksiin kuin asustamiseenkin. 

KAUNEUSTOIMITTAJAN KOSMETIIKKAKAAPILLA. Vilkaise lista ihonhoidon, meikin ja hiustenhoidon all star -tuotteista ja poimi kokeiluun haussa olevat tuotteet suoraan kauneusammattilaisen hyllyltä. 

RUNWAY BEAUTY. Pohjoismaissa on nyt erittäin hyvä tekemisen meininki. Kokosimme samoihin kansiin niin Tukholman kuin Köpiksenkin kauneustrendit antamaan viitteitä ensi keväästä. 

 

Photos / Courtesy of Sante D'orazio, Instagram @sortofobsessed

Kommentit (0)

PINNALLA: 5 NAAMIOLIINASUOSIKKIA
Kauneustoimittajan 5 sheet mask -suosikkia.
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: SYYSKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: SYYSKUUN STAILAUSVINKIT
Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.
LUE LISÄÄ
NEW SEASON: MUOTITOIMITTAJAN SKANDISUOSIKIT
Oodi pohjoismaiselle muodille ja neljä univormua alkavaan syksyyn.
LUE LISÄÄ