NÄIN TOTEUTAT: TÄYDELLISEN TUUHEAT KULMAKARVAT

Nypi harkiten, hyvillä välineillä ja hyvässä valossa. Muotoile maltillisesti ja muista aina viimeistely. Kiteytimme tuuheiden kulmakarvojen salat. 

 

NYPI HARVOIN JA TARKASTI: 

Käytä suurentavaa peiliä nyppimiseen. Suurentavaa peiliä ei ole tarkoitettu vain mummoille, tarkkanäköisimmätkin tarvitsevat välillä apua pikkutarkkojen yksityiskohtien näkemisessä. Hyvässä valaistuksessa suurentavan peilin avulla varmistat tarkan lopputuloksen nyppiessäsi kulmakarvojasi. Kaukana peilistä ja vähän sinne tänne nyppiessäsi teet helpommin virheitä ja nyppäset vahingossa väärästä kohdasta kriittisen karvan.  

Pinseteillä on väliä. Vaikka pinsetteihin investoiminen tuntuisi rahan haaskaukselta, on se kuitenkin meikkipussin tärkein väline, joihin kannattaa sijoittaa muutama ekstra euro. Laadukkaat pinsetit pysyvät terävinä vuosikausia. Terävät pinsetit irroittavat karvan juurineen, tylsemmät pinsetit katkovat karvan herkemmin. 

Vähemmän on enemmän. Vaikka monesti annetaankin neuvo jättää kapeaksi nypityt kulmakarvat täysin rauhaan pitkäksikin aikaa, totuus on kuitenkin se, että siistin lopputuloksen saamiseksi on kasvatusvaiheessakin hyvä muotoilla kulmia silloin tällöin. Ole kuitenkin maltillinen nypiessäsi - jos tuijotat yhtä karvaa miettien pitäisikö se nyppästä, ja päätät niin tehdä, teet luultavasti aina virheen. Vähemmän on enemmän tuuheiden kulmakarvojen saavuttamisessa. Poista vain selkeästi linjasta poikkeavat yksilöt. 

 

TÄYTTELE MALTILLISESTI: 

Harjaa kulmat ensin muotoonsa. Säästä loppuunkäytetyn ripsivärin harjasosa ja pese se puhtaaksi. Harja saa uuden elämän kulmakarvojen oikojana. Voit toki panostaa myös erilliseen kulmaharjaan, sillä monella merkillä on hyviä edullisia kulmaharjoja. Kulmat on tärkeä harjata ennen muotoilua, jotta selkeästi erotat täyttelyä vaativat kohdat sekä kulman korkeimman kohdan. Jos et harjaa kulmia ennen muotoilua, muotoilet helpommin kulmat vahingossa hieman eri korkeudelle.

Aloita täyttely kulman korkeimmasta kohdasta. Jos värin lisäämisen aloittaa kulman alusta, tulee lopputuloksesta helposti hieman katsetta laskeva ja pahimmassa tapauksessa jopa vihainen. Tummin kohta kulmakarvoissa tulee aina olla niiden korkeimmassa kohdassa, silloin kulmat kohottavat katseen. Aloita siis kynällä tai puuterimaisella tuotteella muotoilu aina kulman korkeimmasta kohdasta. Kevennä otetta muotoilutuotteestasi siirtyessäsi kulman ulko- ja sisänurkkaan. Näin saat vaikka vain yhtä tuotetta käyttämällä korkeimmasta kohdasta tummimman. 

Viimeistele muotoilu aina geelillä. Jokainen hyötyy kulmakarvageelistä viimeistelevänä silauksena. Geeli auttaa muita muotoilututotteita pysymään paikoillaan ja siistinä kulmissa. Se kiinnittää puuteriset sävyt, jotka helposti voivat meikkivoiteen kuluessa liukua kulmista. Harjaa geelillä kulmat ylöspäin - kun karvat ovat ojennuksessa, koko ilme saa selkeän ryhtiliikkeen. 

 

SUOSIKKITUOTTEEMME: 

Kulmakarvojen muotoilutuotteiden valinnassa tärkeintä on oma mieltymyksesi. Kulmakyniä on paljon erilaisia; vahamaisia, puuterimaisia, ohuita ja leveitä. Löydät omaan käteesi sopivan vain kokeilemalla. Kynä on hyvä muotoilutuote, kun kaipaat tarkempaa muotoilua ja skarpimpaa lopputulosta. Puuterimaisella tuotteella onnistuu aina pehmeämpi kulmien täyttely. Valitse kumpikin muotoilutuote mahdollisimman lähelle omien kulmakarvojesi sävyä. Yleensä on parempi valita astetta vaaleampi sävy kuin kulman oma väri, välttääksesi ylilyöntejä. Hifistelijä muotoilee kulmansa ensin kynällä, lisää vielä sävyä puuterituotteella ja lopuksi viimeistelee geelillä - moni meistä selviää kuitenkin yhden värituotteen ja geelin yhdistelmällä. 

Chanel kulmakynä 

Mac Brow Set -kulmageeli

Lumene Nordic Chic puuterimainen kulmaväri

Bobbi Brown brow kit

Zuii Organic kulmakynä

Essence Make me brow -kulmageeli

 

 

Lue myös: 6 tapaa saada meikkipohja näyttämään täydelliseltä iholta 

 

Photos / Courtesy of byrdie.com, theFashionSpot, manufacturers

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ