NAAMIOIDU – PARHAAT KASVONAAMIOLÖYDÖT

Kasvonaamiot – paras tapa herättää iho eloon talven jäljiltä. Uudet naamiosuosikit ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä, tehden parhaimmillaan ihmeensä yöunien aikana. 

ORIGINS ORIGINAL SKIN RETEXTURIZING MASK -with rose clay. Ihoa uudistava ja kirkastava naamio taikoo tylsästä talvi-ihosta virkeän ja pehmeän. Ruususavea, horsmaa ja kuorivia jojoba -rakeita sisältävä naamio levitetään kasvoille välttäen silmänympärysihoa ja annetaan tehdä taikansa 10 minuutissa. Iho tuntuu naamion jäljiltä todella hyvin puhdistetulta ja sileältä. Lisää naamio ihonhoitorutiiniisi kerran tai kaksi viikossa ja saat kaksi tehokasta hoitoa samaan - kuorinnan ja perusteellisen puhdistuksen.

GLAMGLOW DREAMDUO - overnight transforming treatment. Jos haluat uneksia palmupuista, aurinkorannoista ja piña colada -juomista, levitä tämä naamio yöksi kasvoillesi. Kaksivaiheinen naamio on taivaallisen herkullisen tuoksunsa lisäksi myös kaikkien Glamglow -sarjan naamioiden tapaan tehokas. Upeasti ihoa heleyttävä, kirkastava ja kosteuttava naamio piristää ihoa kuin ihoa. Levitä ensin purkin helmiäishohtoista voidetta puhdistetuille kasvoille, anna imeytyä muutaman sekunnin ja seuraa perässä hopeisella voiteella. Kaksivaiheisen naamion ansiosta aamulla peilistä katsovat virkeät ja levänneet kasvot. 

LIERAC PREMIUM LE MASQUE SUPREME. Ihanan ylellinen naamio palauttaa kuivaan ja väsyneeseen ihoon kimmoisuuden ja kosteuden. Iho kirkastuu ja näyttää upealta. Levitä naamio kasvoille ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Taputtele ylimääräinen naamio pois ja anna loppujen vaikuttaa iholla yön yli. Todella kuiva iho saattaa imaista naamion itseensä samantien, eikä ylimääräistä naamiota tarvitse edes poistaa. Anti-age naamio soveltuu kaikille ihotyypeille, eikä ole ihanteellinen ainoastaan ikääntyneelle iholle. 

SISLEY DEEPLY PURIFYING MASK. Perusteellista puhdistusta koko kasvoille tai halutuille alueille saa tästä tehokkaasta naamiosta. Naamioita voi levittää välillä vain paikallisesti, sillä tehokasta puhdistamista ei välttämättä tarvita kaikilla kasvojen alueilla. Parhaiten rasvoittuvalle ja sekaiholle sopivaa naamiota tulisi levittää kasvoille kerran viikossa tai aina tarvittaessa. Naamion annetaan vaikuttaa iholla 10 minuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan lämpimällä vedellä. Kokeile naamiota nenällä tai leuassa myös yön yli puhdistamaan epäpuhtauksia. Toimii myös yksittäisen näppylän päällä pikakarkoittajana! 

 

Photos / Courtesy of manufacturers, Red Online

Kommentit (0)

PINNALLA NYT: 3 X SESONGIN LÄMPÖASUSTETRENDI
Testilistalla baskeri, toppahuivi ja statement -hansikkaat.
LUE LISÄÄ
BACK TO BASICS: SILMÄNYMPÄRYSVOIDE
Miksi pelkkä kosteusvoide ei riitä?
LUE LISÄÄ
MUOTIFEATURE: ANNA KOMOSEN TOIVELISTA
Juttusarjassa kiinnostavat muotikasvot jakavat meille henkilökohtaiset ostostärpit.
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: STREET BEAUTY
Parhaat kauneusideat, jotka napata käyttöön katukuvasta ja Instagramista. 
LUE LISÄÄ