MUST HAVE: LUOTTOPUHDISTUSAINE

Puhdistus on ihonhoidon tärkeimpiä vaiheita – ja siksi on väliä, millä kasvosi puhdistat. Löydä ihotyypillesi sopiva putsari näistä luonnonkosmetiikan suosikeista. 

PUHDISTUSNAAMIO: May Lindstrom The Honey Mud Cleansing Silk on hunajan, saven ja kasviöljyjen yhdistelmä naamio, jolla poistat helposti kasvo- ja silmämeikin. Naamio pyöritellään kasvoille hierovin liikkein, annetaan vaikuttaa ja pyyhitään lopuksi pois kostealla liinalla. Naamion etuna muihin puhdistustuotteisiin on perusteellisempi hoitaminen ja kosteuttaminen. 

Kenelle?  Soveltuu kaikille ihotyypeille ylellisyydestä ja pienestä hemmotteluhetkestä pitäville. 

 

PUHDISTUSVAAHTO: Estelle & Thildin BioCleanse Cleansing Foam sisältää aloe veran ja mustan seljankukan entsyymeitä sekä vitamiineja, joilla on ihoa heleyttäviä ja kirkastavia vaikutuksia. Vaahto poistaa tehokkaasti ihomeikin, mutta ei sovellu silmämeikin poistamiseen. Vaikka vaahto huuhdellaan pois vedellä, jättää se ihon kuitenkin kosteutetuksi. 

Kenelle?  Ihanteellinen normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle perusteelliseen puhdistukseen. 

 

KASVOSUIHKE: Neal's Yard Remedies Frankincense Hydrating Facial Mist soveltuu käytettäväksi kasvovetenä puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja palauttaa ihoon oikean kosteustasapainon puhdistuksen jäljiltä. Kosteusveden ansiosta iho pysyy tasapainoisena ja pehmeänä. Suihkeen muodossa olevaa kasvovettä voi suihkautella kasvoille myös pitkin päivää. 

Kenelle? Kaikille ihotyypeille puhdistuksen viimeistelyyn ja ihon kosteustasapainon ylläpitoon. 

 

PUHDISTUSGEELI: Mia Höytö Cosmetics Kaunis Facial Cleansing Gel puhdistaa kasvot meikistä hellävaraisesti. Geeli sisältää aloe vera -uutetta, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, mutta ei ole rasvoittuvalle ihollekaan liian raskas tuote. Levitä geeliä kosteille kasvoille, irrota meikki pyörittelevin liikkein ja huuhtele lopuksi vedellä. 

Kenelle? Soveltuu parhaiten normaalille ja sekaiholle sekä rasvoittuvalle iholle. 

 

PUHDISTUSVOIDE: Neal's Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Refining Cleanser kosteuttaa ihoa intensiivisesti kaakaovoin ja baobaböljyn avulla. Eksoottinen kurkuma kirkastaa samalla ihoa. Voiteen mukana tulee ylellinen musliiniliina, jolla voide poistetaan kasvoilta. Levitä puhdistusvoidetta kuiville kasvoille. Kastele liina lämpimällä vedellä ja pyyhi meikki pois kasvoilta. Huuhdo lopuksi vielä vedellä jos tarve. 

Kenelle?  Erityisen ihana kuivalle iholle ja käytettäväksi talviaikaan, mutta soveltuu kaikille ihotyypeille. 

 

 

Sisältää mainoslinkkejä. 

Photos / Courtesy of Jolie.fi, Vogue Runway

Kommentit (0)

MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ