MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: MARRASKUU 2017

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana. 

Minimalistisempi elämä – Viimeistellessäni kanditutkimustani eksyin selailemaan kirjaa nimeltä The Joy of Less. Kirjassa oli peruspointteja, mutta ne pukivat hyvin sanoiksi sitä elämäntapaa, jota olen pyrkinyt omaksumaan tänä vuonna. Esimerkki: on marraskuu, olen nähnyt jo aivan liian monta koristetonttua ja ugly christmas sweateria, enkä voi olla miettimättä, kuka oikeasti haluaa kotinsa täyteen muoviroskaa tai pukeutua kertakäyttöakryyliin vuonna 2017. Minimalismi rajataan usein tyyliin, mutta käsitteellä on paljon potentiaalia olla kokonaisvaltainen suunta elämälle, kuluttamiselle ja ajattelulle. Uskon, että ihminen voi paremmin, kun hän karsii turhan ja keskittyy olennaiseen. Don't get me wrong, en ole konmarittanut koko vaatekaappiani enkä halua paastota. Ehdottomuus ei kiinnosta, mutta laatuun ja tarpeeseen pohjautuvat arkivalinnat kiinnostavat. Nämä näkökannat vahvistuvat myös Flouncessa ensi vuonna.

Matteau Resort 2018 – Uikkarisuosikkini resort -mallisto vie mielen hetkeksi rantalomalle. Olematon uima-asukokoelmani voisi täydentyä Matteaun crop top -bikineillä tai Scoop Maillot -uimapuvulla ensi kesänä, sävysuosikkina desert.

Alighieri Jewellery – Olen inspiroitunut tämän syksyn korudesignista ja löytänyt monta uutta suunnittelijaa – yksi niistä on Alighieri, joka valmistaa ihania kulta- ja hopeakoruja pienellä studiolla Britanniassa. Pelkistetty, epäsymmetrinen ja rosoinen muotoilu on kovasti mieleen.

Giedre Dukauskaite – Mallivalinnat kiinnostavat enemmän kuin koskaan ennen, ja vasta tänä syksynä olen ymmärtänyt oikean bookkauksen merkityksen kokonaiskuvan kannalta. Maailman upein ilmestys juuri nyt on liettualaismalli Giedre Dukauskaite, joka on nähty mm. Célinen kasvona. Giedresta innostuneena olen pitänyt ennätysmäärän meikittömiä päiviä ja harkinnut pätkäiseväni kutreja lyhyemmäksi.

Power Party Dressing – Juhlakauden suosikkilookikseni on noussut Isabel Marantin bleiserin, vyön ja korvakorut yhdistävä runway -tyyli. Tämän sesongin juhlapukeutuminen tuntuu omalta, sillä modernit lookit luodaan pitkälti perusvaatteiden kautta. Pikapäivityksen työunivormuun voi tehdä hiuskorulla, helmikorviksilla tai pelkät kengät vaihtamalla. Katso ideoita pikkujoulukauden muotiin täältä ja kauneuteen täältä.

Chanel Gabrielle – Olen viimein löytänyt uuden luottotuoksun. Chanelin Gabrielle on yllätysvalinta ja ehdottomasti paras merkin kaikista parfyymeistä.

New Vogue – Britti-Vogue puhuttelee monivuotisen tauon jälkeen. Uuden päätoimittajan Edward Enninfulin myötä uudistetussa lehdessä on poikkeuksellisen vaikuttava kansi, mikä antaa osviittaa laadukkaasta sisällöstä. Voguen kaltaisen median viihteellistymistä on ollut sääli seurata, ja erityisesti siksi odotan näkeväni, millaisia mahdollisuuksia uudella vetäjällä on muuttaa muotijournalismin suuntaa.

 

Juttusarjan aiemmat osat löydät TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Instagram @matteau.swim @oraclefoxjournal @alighieri_jewellery @giedre.dukauskaite @edward_enninful @eevisliedes @ida_rantala

Kommentit (0)

WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ HAMPAIDEN VALKAISU
Testissä hampaiden kotivalkaisu. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: MARRASKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ