MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: MAALISKUU 2018

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

Deitas SS18 – Deitaksella on todella hyvä flow tänä vuonna. Merkin kevätmallistossa silkkiä on työstetty pyjamalookeista pidemmälle ja silueteissa on mielettömän kaunis muotokieli. Kesää vasten tekee mieli testata mekkoja housujen päällä. Myös puhvihihat ja neliskanttiset pääntiet tuntuvat ihanan freeseiltä puolen vuoden poolokauden jälkeen. Katso koko lookbook täältä. 

COS Explore – Verkkokohteet satsaavat nyt selkeästi sisältöjen suodattamiseen ja tuotemäärien kuratoimiseen. Omiin suosikkeihini lukeutuu mm. COSin Explore -osio, joka kokoaa yhteen brändin valikoiman parhaimmiston. Tuoreet Essentials -lookit ovat tosi onnistuneita, kuten myös kevään kampanjakuvat. COS tekee paljon kiinnostavaa oheissisältöä, kuten brändilehteä ja yhteistöitä sisustustuotepuolella. Hyvin toteutettuna ne voittavat usein perinteiset mainosjulkaisut ja tekevät myös valikoiman selaamisesta huomattavasti vaivattomampaa.

@carmendapollonio @b.d.graft – Ihastelin Carmen D' Apollonion töitä viime syksynä ja törmäsin nimeen vastikään uudelleen lukiessani hänestä tehtyä haastattelua. Carmenilla on oivaltava ote muotoiluun ja hän on tehnyt keramiikkaa mm. Célinelle. Muodin ja taiteen saralla on nähty viime aikoina yleisestikin paljon kiinnostavia yhteistöitä. Toisen löydökin Brian de Graftin työt tuovat mieleen Jacquemuksen La Bomba -malliston. Graftin tyyli on ihanan konstailematon ja jotain sellaista, mistä voisin pitää tulevaisuuden kotini seinillä.

Suosikkeja Pariisista – Brändikirjo tuntuu runsaslukuistuvan todella nopeasti ja varsinkin Pariisissa moni hyvä mallisto jäi jälleen vaille suurempaa huomiota. Tänä vuonna pidin kovasti Lemairesta, brändin väripaletista ja runsaaksi leikatusta minimalismista. Myös Josephin lookbook oli virkistävä aiheuttaen akuutin Pariisi-kaipuun, samoin Rochas teki suuren vaikutuksen. Jään usein suosimaan paria luottomerkkiä, vaikka löytäisin marginaalisempia brändejä, joista pidän. Muotiviikot ovat hyvä muistutus niiden olemassaolosta.

Maaliskuun univormu – Maaliskuu on ollut tähän saakka todella kiireinen. Olen ottanut käyttööni parhaimmat mukavuusvaatteeni Acnelta ja suorastaan asunut merkin maksitakissa, villahousuissa ja bootseissa. Trenssikelejä odotellessa, kurkkaa muutama kevään takkitärppi täältä.

 

Photos / Courtesy of Vogue Runway, Linn Hägglund, Cos Stores, Instagram @carmendapollonio @b.d.graft

Kommentit (0)

SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
THE BEST FROM THE PAST – OSA 3
Arkistojen aarteita, editorial -helmiä ja mieleenpainuvia kampanjoita takavuosilta. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ