MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: MAALISKUU 2017

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

Köpiksen katumuoti – Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä pelkistetymmäksi oma tyylini on mennyt. Pidän tukholmalaisesta minimalismista, mutta viime aikoina värikäs, maksimaalinen ja kokeilevan leikkisä köpistyyli on alkanut kiinnostaa. Emili Sindlev ja Jeanette Madsen ovat uudempia tyylimuusiani, joilta ajattelen voivani oppia paljonkin. Tutustu heihin täällä.

Niskanutturat – Sidon kaikki kampaukseni nykyään alas niskaan tämän tekstin innoittamana. Kokeilkaa vaikka – siluetti muuttuu elegantiksi ja tunnet olevasi (oman elämäsi) Christy Turlington.

Bridalwear – Tulevana kesänä lähipiiriini mahtuu ainakin kahdet häät. Olen salaa miettinyt millaiseen mekkoon pukeutuisin, jos jonain päivänä itse astelen alttarille. Elin Klingin epäsymmetrinen puku ja hillitty eleganssi ovat ihania valintoja prinsessalookeja kammoksuvalle. Flounceen on tulossa pian juttu hääpukumuodista, erityisesti vaihtoehtoisesta sellaisesta. 

@therow @aesopskincare – Rakastun brändeihin, joilla on selkeä visuaalinen identiteetti ja näkemys omasta tekemisestä. Juuri nyt pidän esimerkiksi The Row'n kyvystä yhdistää muoti ja lifestyle -taide. Myös Aesop tuo upeasti yhteen kosmetiikan ja arkkitehtuurin. Virkistyn nähdessäni freesejä tapoja katsoa estetiikkaa vaihtoehtoisista vinkkeleistä.

Luonnonkosmetiikka – En ole koskaan hifistellyt meikkejä tai ymmärtänyt kylpyhuoneiden ylenpanttisia kosmetiikka-arsenaaleja. Tänä vuonna olen kuitenkin löytänyt luonnonmukaiset vaihtoehdot ja astumassa itse orgaaniseen purkkiviidakkoon. Suosikkejani ovat Madara ja Evolve, joista jälkimmäisestä Eevis kirjoitteli minut koukkuun saaneen esittelyn täällä. Se, että kauneushankintani tarvitsevat Approved by Eevis -leiman, on jo vitsi toimituksessa.

Blogilukulistalla – Olen koukuttautunut vahingossa Mia Frilanderin blogiin, jossa muotia ja hyvinvointia käsitellään juuri sopivassa inhimillisen ja eettisen kuluttamisen suhteessa. On virkistävää, että tämän päivän blogiskenessä joku todella kirjoittaa oodin perunalle ja listaa syyt, miksi on ok pukeutua tylsästi. Katso Mian muotitoivelista täältä.

 

Photos / Courtesy of Brit.co, elin-kling.com, mia.musla.fi, Instagram @emilisindlev @aesopskincare @therow @ida_rantala

Kommentit (0)

PINNALLA: SILMÄNYMPÄRYSIHO
Kaksi täsmätuotetta turvotukseen ja tummuuteen. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: KESÄHIUKSET
Parhaat hiusideat kesään Instagramista. 
LUE LISÄÄ
TRENDING: FARM TO FACE -KOSMETIIKKA
Luomulaatua pienissä erissä. 
LUE LISÄÄ
FASHION IN HELSINKI 2018 – VIIKON TAPAHTUMAKOONTI
Suomalaisen muodin ja designin tapahtumakokonaisuus käynnistyi tänään keskiviikkona. 
LUE LISÄÄ