MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: KESÄKUU 2017

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

Kaftaanit - Aloitin kuukauden kesälomani kirjaimellisesti juoksemalla sähköpostin äärestä lentokentälle. Idyllisen lomagarderobin suunnitelmallinen koonti jäi lähinnä ajatuksen tasolle, enkä ehtinyt päivittää hellevaatekerrastoani kuin uuden uima-asun osalta. Toivelistallani keikkuu edelleen ainakin Totêmen Bahia -mekko, mutta lomatuliaisena toivon löytäväni kauniin kaftaanin, jossa voisin liihoitella sekä rannalla että Helsingin kaduilla. Kaftaani on reissaajan paras ystävä - ja siksi kirjoitin siitä ylistyspuheen myös Flounceen. Juttu pian ulkona. 

Kosmetiikkaöljyt - Rakastan päivettynyttä ihoa ja sen mahdollistamaa vähämeikkisyyttä ja luonnollista hehkua. Aion ottaa kesähipiästäni ilon irti ja läträtä kasvo-, vartalo- ja hiusöljyillä läpi lomasesongin. Testissäni ovat juuri nyt Madara ja Nuxe, joista molemmat ovat nousseet nopeasti suosikeiksi. 

Céline Pre Fall - Syysmuodin esimallistojen lemppariksi Balenciagan ja Victoria Beckhamin rinnalle ylsi odotetusti Céline. Tykästyin erityisesti stailaustyöhön, suuriin kultakorviksiin, pätkäistyihin kutreihin ja minimalistisesti ehostettuihin lookkeihin. Juuri nyt haavelistani kärjessä onkin merkin olkalaukku ja pitkä sulavalinjainen silkkimekko. 

@Maria_Bernad - Olen mukavuudenhaluinen pukeutuja sesongista riippumatta, mutta varsinkin kesäisin haluan pukeutumisen olevan mahdollisimman mutkatonta. Lomatyylimuusani on stailisti Maria Bernad, jolta olen bongannut monta käytännöllistä helletyyliä kokeiltavaksi. Suosin sesonkikohtaisia asustepäivityksiä ja ympäri vuoden toimivia monikäyttövaatteita ennemmin kuin vain yhteen vuodenaikaan tarkoitettuja vermeitä. Kesän muodista voi lukea lisää täältä ja asusteista täältä

 

 

Katso juttusarjan aiemmat osat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Instagram @ida_rantala @eevisliedes @maria_bernad @jacquemus, pinterest, Deitas lookbook

Kommentit (0)

TRENDING: FARM TO FACE -KOSMETIIKKA
Luomulaatua pienissä erissä. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: KESÄHIUKSET
Parhaat hiusideat kesään Instagramista. 
LUE LISÄÄ
FASHION IN HELSINKI 2018 – VIIKON TAPAHTUMAKOONTI
Suomalaisen muodin ja designin tapahtumakokonaisuus käynnistyi tänään keskiviikkona. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: TOUKOKUUN KATUMUOTI
10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa. 
LUE LISÄÄ