MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: JOULUKUU 2017

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

Double layeringComfort first -mantrani korostuu talvisin, sillä oikeanlainen pukeutuminen on mielestäni ainoa keino vaikuttaa edes vähän siihen, kuinka paljon kiukuttaa suunnata loskan ja myrskyn läpi menoihinsa arkiaamuina tai myöhään illalla. Palelen helposti ja saatan pukea kaksi merinovillapooloa päällekkäin myös nollakeleillä. Viimeisimpänä olen tykästynyt kerrostamaan kahta huivia, inspiraationa Totêmen lookbook, jossa tiiviisti kaulalle sidottu silkkihuivi toimii kivasti paksumman villahuivin kanssa. Ota haltuun kolme tapaa kerrostaa tuplana ja lue lisää täältä.

Uudenvuodenlupauksia – Teen joka joulu yhden tai muutaman lupauksen seuraavalle vuodelle. Mielestäni siinä on koko vuodenvaihteen hohto – että pyrkii tietoisesti kohti jotain uutta, saavutettavissa olevaa oppia, taitoa tai tavoitetta. Koen välietapit ja -tavoitteet yleisestikin tärkeinä niiden rytmittäessä aikaa, joka kuluu niin helposti ohi huomaamatta. Vanhan ajan paperikalenteri on edelleen paras työväline tähän, varsinkin jos pitää listoista tai tarvitsee niitä aikataulutuksessa. Mutta mitä tavoittelen ensi vuonna? Ainakin säännöllisempää liikuntarytmiä sekä selkeämpää jakoa työpäivän ja vapaa-ajan välille. Haaveissani ujutan edes vartin joogahetken jokaiseen aamuuni ja lomailen aina sunnuntaisin. Wild! Omat tavoitteensa saa myös Flounce, niihin palataan tammikuussa.

Vaaleat farkutNever say never... Kaikista teinivuosien mielikuvista huolimatta himoitsen norsunluunvaaleita farkkuja kaappiini kahden tumman parin seuraksi. Tiukat täysvalkoiset housut ovat kuuluneet inhokkilistani kärkeen monta vuotta. Tummempi luonnonvaalea toimisi kuitenkin ihanasti suorana ja aavistuksen kropattuna mallina. Pidän erityisesti Khaiten ja Totêmen denimvalikoimasta, lisää farkkupoimintoja löydät täältä.

Maison Margiela Fragrances  – Olin viikko takaperin ihanassa pressitilaisuudessa, josta sain ilokseni kotiuttaa kolme Maison Margielan Replica -sarjan tuoksua. Tuoksulinja oli poikkeuksellinen, sillä kaikki tuoksut olivat hyviä. Omat valintani olivat lopulta Lazy Sunday Morning, Flower Market sekä Promenade in the Gardens. Sarja on nyt saatavilla Stockalla!

Ellery Resort 2018 – Parhaillaan kauppoihin rantautuvien resort -mallistojen joukosta suosikiksi nousi Ellery. Kokoelma oli todella moderni ja tyylillisesti rajoittamaton – rakastan vaatteita, joissa voi mennä minne tahansa, koska tahansa. Katso lisää resort -suosikkeja täältä.

Vaihtoehtoinen joululahja – Lahjoitan joka kuukausi Animalialle pienen summan rahaa ja yleensä jouluisin vähän enemmän. Omassa maailmanparannuskuplassani eläimet ja luonto ovat etusijalla, mutta mediassa ja hyväntekeväisyydessä ne jäävät usein humanitäärisen avun jalkoihin. Materiaalitulvan keskellä eläinlahja on vaihtoehtona helppo ja vaivaton hankkia, katso esimerkkejä täältä.
  

Katso juttusarjan aiempia osia TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Vogue, Instagram @nude_yogagirl @khaite_ny @toteme @ida_rantala

Kommentit (0)

WHAT TO WEAR #8
Little christmas season.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ HAMPAIDEN VALKAISU
Testissä hampaiden kotivalkaisu. 
LUE LISÄÄ
MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: MARRASKUU 2018
Tarinoita tekijöiltä ja toimituksen kulisseista.
LUE LISÄÄ
PINNALLA: STATEMENT EARRINGS + CHEEKBONES
Täydellinen pari pikkujouluun: statement korvikset ja poskipäät. 
LUE LISÄÄ