MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: HUHTIKUU 2018

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

Loma lähestyy – Ajatus kolmen viikon päästä alkavasta lomasta ja ylipäätään rennommasta kesästä tuntuu juuri nyt maailman parhaalta. Alkuvuoden matkasuunnitelmien venyessä päätimme lykätä lomaa toukokuulle ja lähteä Ateenan kautta kiertämään Kreikan saaristoa. Eniten odotan halpaa viiniä, hyvää fetaa ja paikallisia patikkareittejä.

The Row Pre Fall18Georgina Grenvillen tähdittämä lookbook vei sydämeni viime viikolla. Lookit ovat ylellisen vaivattomia ja kiteyttävät hyvin pukeutumisen perusperiaatteet ja millaisena haluan ne pitää. Toivottavasti saan kietoutua The Row'n villakangastakkiin viimeistään 42-vuotiaana ja näytän yhtä hyvältä kuin Georgina. Katso koko mallisto täältä.

Oodi risiiniöljylle – Ihoni on voinut jo pidempään todella hyvin, minkä ansiosta olen voinut vähentää arkimeikkiä entisestään tai pitää aivan meikittömiäkin päiviä. Kun luonnollisuuteen tottuu, haluaa yhtäkkiä karsia muustakin. Yllättäen parin ripsarivapaan viikon jälkeen maskarakin tuntuu jotenkin tunkkaiselta. Päästäkseni kulmakarvamuusani Evgenia Fedoseevan tyylin jäljille, aloin käyttämään viime kuussa Haut-Segalan risiiniöljyä kulmille ja ripsille. Ihmeaine on alkanut jo tehota, ja ennustankin tulevasta kesälookista ennätyksellisen ehostamatonta.

Prada Ultravox – Kevään aurinkolaseista on tulossa pian juttua Flounceen. Olen lämpenemässä 90-luvun ultrakapeille minilaseille, joista suosikikseni nousi Pradan kevät-runwaylla nähty Ultravox. Minimalistisen vaatekaapin seurana malli voisi olla todella toimiva. Asusteet kiinnostavat kevättä vasten noin muutenkin. Leveää hiuspantaa tai pientä hiussolkea ajattelin pitää silmällä Ateenan basaareissa.

Huhtikuun univormu – Olen yrittänyt pitää hyvästä treeni-flowsta kiinni päivittämällä tänä keväänä myös urheiluvaatepuolta. Huhtikuussa olen yhdistänyt surutta treenitrikoot trenssiin ja prässihousut bodyyn. Pidän ajatuksesta, että vaatteet taipuvat perinteisen käyttötarkoituksensa ulkopuolelle ja toimivat myös kotona tai arjessa. Kynnys lähteä liikkumaan pienenee, kun on tavallaan varusteidensa kanssa jo puolimatkassa. Treenivaatemallistoista ehdoton suosikkini on Filippa K:n Soft Sport. Vaatteissa on hyvät leikkaukset ja mikä parasta, ne ovat logovapaita. Muutamia itseltänikin löytyviä uutuuksia löydät täältä.

 

Katso juttusarjan aiempia osia TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Vogue Runway, Instagram @columbinesmille @evgeniafedoseeva @simplicitycity

Kommentit (2)

Mari
16.04.2018 10:40
Hei Ida! Mainitsit, että ihosi on voinut hyvin ja olen itsekin huomannut instagramistasi, että sinulla on todella kaunis iho. Mitä ihonhoitoaineita käytät päivittäin? Onko sinulla joku seerumi käytössä, jota voisit suositella? Minua myös kiinnostaa sporttisten vaatteiden yhdistely arkivaatteiden kanssa. Olisiko mahdollista, että tekisitte jonkinlaisen postauksen siitä miten esim urheilutrikoot voi yhdistää arkikäyttöön?
Ida Rantala
16.04.2018 11:08

Moi Mari!
Olen käyttänyt pääasiassa Lumenea ihonhoidossa aika pitkään, viimeisimpänä Valo -sarjaa. Seerumeista ikisuosikkini on Madaran superseed radiant oil, se on todella hyvä ja riittoisa. Aloin kiinnittämään extrahuomiota myös vedenjuontiin alkuvuodesta (kliseinen uudenvuodenlupaus), ehkä sekin on vaikuttanut positiivisesti ihoon!
Koen, että mustat treenitrikoot voi ajatella melkein kuin mustina housuina, jos ne haluaa tuoda arkikäyttöön. Valitsen seuraksi yleensä vähän pidemmän takin ja suosin mieluiten sellaisia trikoita, jotka ei huuda mitään tiettyä urheiluklaania (kuten kolmea raitaa). Filippa K:n jutut toimii mun mielestä tosi kivasti arkikäytössä. Kiva kun kommentoit, pidän juttuidean mielessä! xx

PINNALLA: IHONHOIDON MINIMALISMI
Listasimme vain välttämättömimmät ihonhoitotuotteet. 
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ