MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: HUHTIKUU 2017

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

Business of Fashion – Sivusto, jonka parissa vietän tuhottomasti aikaa. Muotiteollisuudessa kiinnostavat myös taustat ja brändien strategisempi puoli. Olen aivan liekeissä lukiessani markkinamurroksesta, uusista nimityksistä tai yksittäisten mainesäröjen vaikutuksista. Ihmiset usein unohtavat, että ala sisältää paljon muutakin kuin kiiltokuvamaisen katumuotiskenen ja huippumallit.

@charlottechesnais – Korusuunnittelija, jonka töihin olen törmännyt useasti viime aikoina. Tämä artikkeli innostaa satsaamaan kookkaaseen hiussolkeen. Unelmaversioni mukailee Chesnaisin kädenjälkeä ollen keltakultainen, minimalistinen ja hyvin muotoiltu.

Soft sport – Olen joogannut säännöllisen epäsäännöllisesti lähes vuoden, mutta treenaan edelleen juoksutrikoissa. Olisi järkevää satsata laadukkaaseen ja katseita kestävään oloasu- ja treenisettiin, joka sopisi myös pitkille lennoille. Flouncessa pian toivepostaus kevyestä ja kauniista hitaan urheilun varustuksesta.

90-luvun patonkilaukku – Tarvelistallani on aikaa, käyttöä ja trendivaihteluita kestävä suurikokoinen olkalaukku, himotuslistallani pieni, laatikkomainen ja epäkäytännöllinen 90-luvun käsilaukku. Carriella usein nähty Fendin Baguette tuntuu mallinsa puolesta jälleen ajankohtaiselta. Vintage -versio toimisi näppäränä iltalaukkuna yhdessä denimin ja minikorkojen kanssa.

Kevään jalkinemuoti – Sijoitin viime vuonna pienen omaisuuden kenkiin ja lupasin itselleni keskittyä tänä vuonna muihin hankintoihin. Kummasti silti kevään tullen alkavat jälleen uudet avokkaat kiinnostamaan. The Row'n Noelle on sesongin kaunein loaferimalli. Kevätkengistä lisää asiaa ensi viikolla.

Printtihelmet – En usko, että printtimedia elää ikuisuutta. Muotijournalismikin digitalisoituu ja siirtyy verkkoon. Flounce luotiin aikoinaan vastaamaan juuri tähän murrokseen ja sitä kautta opin itsekin lukemaan muotilehdet ruudulta. Ainoa sisältötyyppi, joka ei mielestäni toimi sataprosenttisesti verkossa, on editorial. Siksi maksan toisinaan itseni kipeäksi paperijulkaisuista. Juuri nyt suosikkejani ovat The Gentlewoman, SSAW sekä i-D.

 

Katso myös: Kauneustoimittajan mood moard: Huhtikuu 2017
K
atso myös: Muotitoimittajan mood board: Maaliskuu 2017

Photos / Courtesy of FilippaK SS15, Net-a-Porter, Pinterest, Instagram @alexcarl @ida_rantala

Kommentit (0)

ESITTELYSSÄ SESONGIN UUDET KLASSIKOT: SILKKIMEKKO & HOUSUPUKU
Vaatekaapin tuoreimmat kulmakivet ovat mainettaan monikäyttöisempiä – kerromme miksi.
LUE LISÄÄ
MUOTIFEATURE: PATISSE A LODYN TOIVELISTA
Juttusarjassa kiinnostavat muotikasvot jakavat meille henkilökohtaiset ostostärpit.
LUE LISÄÄ
TESTISSÄ: PINK CREAM – KOREALAISEN IHONHOIDON SALAISUUS KIRKAASEEN IHOON
GO PINK!
LUE LISÄÄ
PINNALLA: 3 x SESONGIN TYYLIKKÄIN LEIKKAUS
Niche -kampaukset uusilla hiusideoilla leikittelyyn. 
LUE LISÄÄ