MUOTITOIMITTAJAN MOOD BOARD: HUHTIKUU 2017

Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.

Business of Fashion – Sivusto, jonka parissa vietän tuhottomasti aikaa. BoF on kasvattanut kiinnostustani myös brändien strategisempaa puolta kohtaan. Olen tukevasti mukavuusalueellani lukiessani markkinamurroksista, uusista nimityksistä tai yksittäisten mainesäröjen vaikutuksista. Ihmiset usein unohtavat, että muotiala sisältää paljon muutakin kuin kiiltokuvamaisen katumuotiskenen ja huippumallit.

@charlottechesnais – Korusuunnittelija, jonka töihin olen törmännyt useasti viime aikoina. Tämä artikkeli innostaa satsaamaan kookkaaseen hiussolkeen. Unelmaversioni mukailee Chesnaisin kädenjälkeä ollen keltakultainen, minimalistinen ja hyvin muotoiltu.

Soft sport – Olen joogannut säännöllisen epäsäännöllisesti lähes vuoden, ja seuraavaksi mielessä olisi satsata laadukkaaseen ja katseita kestävään oloasu- ja treenisettiin, joka taipuisi yhtälailla joogasaliin ja lentokoneeseen. Flouncessa pian toivepostaus kevyestä ja kauniista hitaan urheilun varustuksesta.

90-luvun patonkilaukku – Akuutilla tarvelistallani on aikaa, käyttöä ja trendivaihteluita kestävä suurikokoinen olkalaukku, himotuslistallani pieni, laatikkomainen ja epäkäytännöllinen 90-luvun käsilaukku. Carriella usein nähty Fendin Baguette tuntuu mallinsa puolesta jälleen ajankohtaiselta. Vintage -versio toimisi näppäränä iltalaukkuna yhdessä denimin ja minikorkojen kanssa.

Kevään jalkinemuoti – Sijoitin viime vuonna pienen omaisuuden kenkiin ja lupasin itselleni keskittyä tänä vuonna muihin hankintoihin. Kummasti silti kevään tullen alkavat jälleen uudet avokkaat kiinnostamaan. The Row'n Noelle on sesongin kaunein loaferimalli. Kevätkengistä niistäkin lisää asiaa ensi viikolla.

Printtihelmet – En usko, että printtimedia elää kauaa. Muotijournalismikin digitalisoituu ja siirtyy verkkoon. Flounce luotiin aikoinaan vastaamaan juuri tähän murrokseen ja sitä kautta opin itsekin lukemaan muotilehdet ruudulta. Ainoa sisältötyyppi, joka ei mielestäni toimi sataprosenttisesti verkossa, on editorial. Siksi maksan toisinaan itseni kipeäksi paperijulkaisuista. Juuri nyt suosikkejani ovat The Gentlewoman, SSAW sekä i-D.

 

Katso myös: Kauneustoimittajan mood moard: Huhtikuu 2017
K
atso myös: Muotitoimittajan mood board: Maaliskuu 2017

Photos / Courtesy of FilippaK SS15, Net-a-Porter, Pinterest, Instagram @alexcarl @ida_rantala

Kommentit (0)

NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa maaliskuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ - 1
Vieraskirjoittajamme Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz. 
LUE LISÄÄ
BACK TO BASICS: ARJEN SUOSIKKILUOMIVÄRIT
Vaatimuksina pitkäkestoisuus ja helppo levittyvyys. 
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: MAALISKUUN STAILAUSVINKIT
Vieraskirjoittajamme Sylvie Mus antaa avaimet kuukauden kiinnostavimpiin tyylikokeiluihin.
LUE LISÄÄ