MUOTITALO, JOSTA PUHUTAAN NYT: BALENCIAGA

Viisi hallitsevaa it -tuotetta Balenciagan tapaan. 

Pistokkaiden pitkä kultakausi vetää uutta suunnittelua puoleensa – Balenciagan veitsenterävissä minikoroissa on silkkisekoitteinen pinta ja jujuna broken heel -illuusion luova korkolinja. Kesän kauneimmat popot saa omakseen reilulla 500 eurolla. Kitten -mitta on tullut jäädäkseen ja sanelee suuntaa koko kenkämuodille.

Asusteiden monikäyttöisyys taipuu uusiin sfääreihin, kun Balenciagan tyynymäinen Blanket ja joukko merkin muita toppakasseja toimittavat myös matkatyynyn virkaa. Brändin Bazar -hittilaukun seuraksi on noussut liuta uusia ja kiinnostavia, rosoisesta nahasta valmistettuja malleja, kuten pyöreä Air Hobo ja kulmikkaampi kankainen Cabas.

 

Niinkin perinteinen printti kuin raita keksittiin Balenciagan toimesta uudelleen kuluneena keväänä. Punainen tehoste on raikas lisä valkoiseen, väriparin toimiessa kauluspaitojen ohella myös mekoissa ja tunikoissa. Perusvaatteesta kannattaa metsästää budjettiversioita kirpputoreilta ja pian myös ketjuliikkeiden mallistoista: syksyllä moni brändi ottaa valikoimiinsa vastaavia versioita.

Jatkeena Vetementsin auraamalle sukkasaapasbuumille, Balenciagan viimeisimpien mallistojen kulmakiveksi ovat nousseet ultrakapeat alaosat ja katkeamaton siluetti: legginssit, jegginssit, trikoot ja sukkahousut ovat tehneet paluun, ja ne yhdistetään nyt nilkkalinjan mukaisesti kenkiin tai remmillä hiihtareiksi.

Tämän kesän kukkakuosi on mustapohjainen ja runsas. Balenciaga on raivannut printille tilaa ainakin pusero- ja mekko-osastoilla, joissa kuosi rakentuu rypytysten varaan, sekä kenkämallistossaan, jonka tavaramerkiksi nousseet kukkabootsit nousivat kevään hittipopojen listalle. Kuosin ääreen on helppo päästä myös pienemmällä budjetilla: autenttisimmat 70- ja 80-luvun kukkakimarat löytynevät käytettynä.

 

Photos / Courtesy of Balenciaga, Instagram @styleheroine @emilisindlev @_jeanettemadsen_ @balenciaga

Kommentit (0)

BEAUTY LESSON: KATSETTA KIRKASTAVA SILMÄMEIKKI
6 vinkkiä silmiesi korostamiseen. 
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: TAMMIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
VIIKON MUOTIUUTISET: MUKANA PITTI UOMO, NABILE QUENUM, MARC JACOBS, GUCCI
Viikon viisi puhutuinta.
LUE LISÄÄ
TRENDING: VIOLETTI, LAVENTELI & LILA
Vuoden 2018 päävärillä on monta ulottuvuutta. 
LUE LISÄÄ