MUOTIFEATURE: SYLVIE MUSIN TOIVELISTA

Juttusarjassa kiinnostavat muotikasvot jakavat meille henkilökohtaiset ostostärpit. Seuraavaksi vuorossa muotibloggaaja Sylvie Mus.

&OTHER STORIES denim jacket
"Farkkutakki on ainoa takki, jota tykkään käyttää kesällä. Toivelistallani on tämä valkoinen & Other Storiesin oversize -versio, jonka voi yhdistää valkoisten farkkujen kanssa ja luoda siten täydellisen denim-on-denim -lookin."

TOTEME headband
"Täydellisen minimalistinen hiusasuste kesään ja syksyyn. Panta sopisi hyvin myös ranta-asusteeksi yksinkertaisten mustien bandeau -uikkareiden seuraksi."

@_NOR_TE_
"Suosikki Instagram-tilini tällä hetkellä – täältä löytää superinspiroivia lifestyle-, muoti- ja taideaiheisia kuvia. Tykkään kyseisen tilin värimaailmasta ja estetiikasta."

JIL SANDER Fall 2017
"Mielestäni paras syyskokoelma tänä vuonna!  Rakastuin oversize -pukuihin, maskuliinisiin muotoihin sekä erityisesti kokoelman stailaukseen. Malliston materiaalitkin ovat juuri täydellisiä syyspukeutumiseen."

IDA KLAMBORN 'Feeling Me' t-shirt
"En usein pukeudu kuviollisiin tai sloganeilla varustettuihin t-paitoihin, mutta tämä statement -teeppari on päässyt must have -listalleni. Paidalla on myös hyvä self-love viesti."

Kerrostetut kaulakorut
"Yksi lempitrendeistäni tällä hetkellä on erikokoisten ja -muotoisten kaulakorujen kerrostaminen. Tällaiset pienet yksityiskohdat tekevät asusta niin coolin!"

LOÉIL Marlow Slingback
"Slingback -vaikutteiset kitten heel -korot ovat olleet pitkään lempikenkiäni, joita käyttää kesäisin. Nämä vintage -henkiset versiot olisivat täydelliset sinisten leveälahkeisten farkkujen kanssa. Kengissä jaksaa kävellä koko päivän, kun korko on tarpeeksi lyhyt."

 

Seuraa Sylvieta blogissa ja Instagramissa @sylviemus_
Katso MUOTIFEATURE -juttusarjan aiemmat osat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Instagram @sylviemus_, manufacturers, Pinterest

Kommentit (1)

K.
18.08.2017 11:57
Rohkee mimmi!
BEAUTY DIRECTOR'S PICK: 10 x LUONNOLLINEN SUOSIKKI
Valitsimme suosikkimme Natural Goods Companyn ystävämyynnistä. 
LUE LISÄÄ
KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: KESÄKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana. 
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: ARKILAUKKU
Katsastimme kauden mallistot ja valitsimme kuusi kauneinta.
LUE LISÄÄ
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa kesäkuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ