MUOTIFEATURE: MILLA KUOKSAN TOIVELISTA

Juttusarjassa kiinnostavat muotikasvot jakavat meille henkilökohtaiset ostostärpit. Seuraavaksi vuorossa bloggaaja Milla Kuoksa.

Cat-eye lasit
"Makeet aurinkolasit ovat akilleen kantapääni  – niitä ei voi koskaan olla liikaa! Tänä kesänä etenkin ovaali- ja cat eye -malliset pokat ovat mieleeni."

Gingham -kuosi
"Tasaisen rytmikäs ruutukuosi on vienyt sydämeni täysin. Ostin juuri tämän H&M:n röyhelöyksityiskohdalla varustetun version kaappiin helteitä odottamaan."

Rottinki- ja punoslaukut
"Rouheat luonnonmateriaalit, kuten rottinki ja laukun muotoon punottu olki, kiehtovat juuri nyt. Haaveilen myös isosta, samanhenkisestä vintage-tuolista, jonka sijoittaisin olkkariin."

@FannyEkstrand
"Fanny ja monet muut skandittaret ovat inspiroineet minua erityisen paljon pukeutumisen saralla viime aikoina. Rakastan hänen ennalta-arvaamattomia, mutta saumattomasti yhteensopivia stailauksiaan."

Gucci Flora Gorgeous Gardenia
"Flora on ollut kesäkauden luottotuoksuni jo vuosia! Uusi pullo on ollut ostoslistalla jo jonkin aikaa."

Verkkokassi
"Iso silmukkainen kesäkassi on pakko saada. Ihastuin tähän H&M Conscious Exclusive -malliston hattaranväriseen versioon! Malli tuo mieleen Pariisin viikonlopputorit, joista hedelmät ja leivät kannetaan kotiin vastaavanlaisissa kasseissa."

Nauhaballerinat
"Himoitsen kesäksi siroja balleriinoja nauhallisilla yksityiskohdilla. Nämä yksiväriset Vagabondin versiot ovat minimalistiset, mikä tekee niistä helposti yhdisteltävät."

Printtipuserot
"Printillinen t-paita on ajankohtainen it-tuote, joka taipuu moneen. Tämä Gannin teeppari olisi täydellinen vaihtoehto!"

 

Seuraa Millaa blogissa ja Instagramissa @millakuoksa.
Katso MUOTIFEATURE -juttusarjan aiemmat osat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Instagram @millakuoksa, manufacturers

Kommentit (0)

TOP 5 LUOTTOTUOTETTA: ONA RIHU
Onan meikkipussin viisi ekologista luottotuotetta. 
LUE LISÄÄ
OPAS HUIPPUMUODIN OSTAMISEEN KÄYTETTYNÄ
Rakkaudesta Vestiaireen ja vintage -kauppoihin. 
LUE LISÄÄ
TAIKA MANNILA: #WHATAGIRLFEELZ -3
Vieraskirjoittajamme Taika Mannila tietää #whatagirlfeelz.
LUE LISÄÄ
OSTOSLISTALLA: RANTAMUOTI
Matkalaukussa tänä kesänä kokouikkari, silkkihuivi ja harsokaftaani.
LUE LISÄÄ