MUOTIFEATURE: HANNA KOVASEN TOIVELISTA

Juttusarjassa kiinnostavat muotikasvot jakavat meille henkilökohtaiset ostostärpit. Seuraavaksi vuorossa muotibloggaaja Hanna Kovanen.

Toteme Noma Checked Blouse
"Pukeudun usein valkoiseen kauluspaitaan, mutta välillä vaihtelu virkistää. Olen päättänyt hankkia kevääksi Totemen epäsymmetrisen kauluspaidan piristämään asuja."

RMS Beauty Lip2cheek - Promise
"Pidän meikeistä, joita voi käyttää useaan eri tarkoitukseen. Laitan aina käyttämääni huulipunaa myös poskipäille, jolloin meikistä tulee mahdollisimman luonnollinen. Orgaaninen RMS Beauty -merkin Lip2scheek kiinnostaa juuri nyt."

Céline Baby Audrey Sunglasses
"Célinen uudet tortoise -aurinkolasit lisäisivät ripauksen väriä kevään asuihin."

Toteme Slim Denim
"Pidän tyylini ajankohtaisena pukeutumalla kauden mukaiseen siluettiin. Olen pitkästä aikaa innostunut kapeista lahkeista ja pillifarkuista. Omistan useammatkin Totemen farkut, koska ne istuvat täydellisesti."

The Row Coco suede pumps
"Pukeudun usein yksinkertaisiin asuihin, mutta luon tyyliini mielenkiintoa asusteilla. Tänä keväänä naiselliset rusetit ovat pinnalla yksityiskohdissa. The Row'n kengät ovat uusin ihastukseni."

Raaw in a jar Plankton Enzyme Creme
"Raaw in a jar on ollut pitkään luottomerkkini ihonhoidossa. Juuri nyt olen kiinnostunut brändin uudesta merilevää sisältävästä kasvorasvasta, joka taistelee ihon ikääntymistä vastaan. Olen ensimmäistä kertaa havahtunut iän mukana tuomiin muutoksiin."

Eres Le Essentiels Arnaque Swimsuit
"Uimapuvut ovat aina olleet outo heikkouteni, joita hamstraan tarpeettoman paljon sesongista riippumatta. Vaatekaapistani puuttuu kuitenkin klassinen kokomusta uimapuku. Toinen tyylikkäitä uimapukuja valmistava merkki on Matteau Swim, jota voin lämmöllä suositella."

Mason Pearson Bristle/Nylon Hair Brush
"Tummanruskeat hiukseni on juuri vaalennettu raidoilla, minkä vuoksi olen ensimmäistä kertaa päättänyt panostaa laadukkaisiin hiustenhoitotuotteisiin. Mason Pearsonin klassikoksi muodostunut luksushiusharja hieroo päänahkaa ja levittää luonnollisen öljyn päänahasta latvoihin."

Proenza Schouler ’Hava’ Top Handle Leather Tote
"Edelliset laukkuostokseni ovat olleet silmiinpistäviä IT-laukkuja, mutta haluaisin seuraavaksi panostaa aikaa kestävään versioon. Juuri nyt haaveilen Proenza Schoulerin viime vuonna lanseeraamasta Hava -laukusta. Se on ajaton ja naisellinen, mutta myös sopivan rouhea."

 

Seuraa Hannaa Instagramissa @hannakovanen ja tutustu blogiin täällä.

Katso MUOTIFEATURE -juttusarjan aiemmat osat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Hanna Kovanen, manufacturers

Kommentit (0)

OPAS HUIPPUMUODIN OSTAMISEEN KÄYTETTYNÄ
Rakkaudesta Vestiaireen ja vintage -kauppoihin. 
LUE LISÄÄ
INSPIRAATIO: TOUKOKUUN KATUMUOTI
10 lookia, jotka varastaa Instagramista tässä kuussa. 
LUE LISÄÄ
TESTISSÄ: PROBIOOTIT IHONHOIDOSSA
Rakkauskirjeemme mikrobeille ja Esse-nimiselle ihonhoitobrändille. 
LUE LISÄÄ
LÖYDÄ UUSI ITSERUSKETTAVA
Oranssius, laikukkuus ja raidat ovat historiaa. 
LUE LISÄÄ