MUOTIFEATURE: EMELIE BJÖRNBERGIN TOIVELISTA

Juttusarjassa kiinnostavat muotikasvot jakavat meille henkilökohtaiset ostostärpit. Seuraavaksi vuorossa vaatesuunnittelija ja puvustaja Emelie Björnberg.

ASTRID & MIYU ear cuff
"Löysin kyseisen merkin ear cuffit syksyllä 2016. Tykkään käyttää näitä useita samanaikaisesti tavallisten korvisten kanssa."

TOPSHOP Floral coat
"Minulla on samantyylinen takki H&M:ltä, jonka olen ostanut joskus 90-luvun lopulla. Syksyllä näin tämän Topshopin version, joka oli myös pakko hankkia. Vaikka takki ei ole ehkä käytännöllisin Suomen talveen, olen käyttänyt sitä matkoilla – ja tuleehan se kevät vielä tännekin!"

SELF-PORTRAIT lace mini dress
"Olen ollut Self-Portraitin kantis ensimmäisestä mallistosta saakka. Heidän mekot toimivat aina."

NEEDLE & THREAD blossom gown
"Needle & Thread on yksi lempparimerkkejäni. Rakastan heidän koristeelisia ja herkkiä mekkojaan. Tämä toimisi täydellisesti hatun, korkkareiden ja nahkatakin kanssa baarissa tai fiinimmin stailattuna juhlissa. Olen yleensä ennemmin yli- kuin alipukeutunut."

ALICE MCCALL Sweet Emotion dress
"Australialainen Alice McCallin on varsin uusi tuttavuus. Löysin heidät noin vuosi sitten ja nyt heidän mekkojaan löytyy jo kaapistani. Vanha roosa on lempivärini ja pitsiset yksityiskohdat ihanat. Tämä mekko päätyy varmasti minulle jossain vaiheessa, kun alennusmyynnit alkavat."

ROCK N' ROSE Camilla snake crown
"99% ajasta minulla on pään päällä joko hattu tai hiuskoriste. Kyseinen käärme ja merkin muut tiarat ovat tämänhetkisiä suosikkejani."

GUCCI Pearl white socks
"Minulla löytyy jo näistä lyhyempi versio, korkea sukkamalli olisi mieleinen ja lämmittävä lisä. Siitä saakka, kun Alessandro Michele tuli taloon, Gucci ei ole pettänyt. Heidän visuaalinen ilmeensä toimii minulle täydellisesti."

GIUSEPPE DI MORABITO 
"Uusi tulokas, jonka mallistosta haluaisin ostaa kaiken. Olen onnistunut hankimaan kolme mekkoa häneltä, kevään kokoelmasta unelmoin parista takista. Taitavat tosin jäädä unelmiksi, sillä Giuseppe di Morabiton vaatteita on vielä vaikea löytää."

ASOS Geeky aviators
"En tarvitse silmälaseja, mutta tykkään käyttää niitä asusteina. Nämä Asoksen timanttiaviatorit löysivät kotiini Black Friday -alennusmyynnistä."

 

Seuraa Emelieta blogissa ja Instagramissa @emeliebjornberg.
Katso MUOTIFEATURE -juttusarjan aiemmat osat TÄÄLTÄ.

Photos / Courtesy of Instagram @emeliebjornberg, manufacturers

Kommentit (0)

KAUNEUSTOIMITTAJAN MOOD BOARD: TAMMIKUU 2018
Kurkista Flouncen tekijöiden inspiraatiovarastoihin artikkeleiden takana.
LUE LISÄÄ
IHON SELVIYTYMISOPAS TALVEEN: OSA 2
Kaikki mitä ihosi tarvitsee pitkästä talvesta selviytymiseen.
LUE LISÄÄ
LONG LIVE PHOEBE PHILO! CÉLINEN MENESTYSTARINA
Phoebe Philon tähtihetket, joilla hän muutti muotimaailmaa ja nosti Célinen tuntemattomasta ranskalaistalosta globaaliksi muotimahdiksi.
LUE LISÄÄ
VIIKON MUOTIUUTISET: MUKANA PITTI UOMO, NABILE QUENUM, MARC JACOBS, GUCCI
Viikon viisi puhutuinta.
LUE LISÄÄ