MORSIAMEN VAIHTOEHTOISET KAUNEUSVALINNAT HÄÄPÄIVÄÄN

Uskalla tehdä hääpäivänäsi juuri itsesi näköisiä valintoja myös hiusten ja meikin suhteen. 

UUSIA ULOTTUVUUKSIA KAMPAUKSIIN. Modernimpaa yhdistelmää, kuin juhlapuvun parittaminen huolettomaan mutta mietittyyn kampaukseen, ei ole. Emme ehdota, että sukaiset nutturan niskaan viisi minuuttia ennen vihkimistä, mutta kampaus saa olla selvästi totuttua rennompi. Ammattilainen osaa luoda kestävän, mutta huolettomalta näyttävän kampauksen. Hiukset voi myös huoletta jättää auki vastoin perinteistä olettamusta. Juhlalaukkuun kannattaa pakata harja, jolla harjata kiharoita auki juhlinnan lomassa. Rennot kiharat tai laineet yleensä vain paranevat päivän aikana. Tuo perinteisimpiin nutturoihin lisää persoonaa yksityiskohdin. Ajattele yksityiskohdissa isosti – näyttävät hiuskorut, isommat kukkalajitelmat ja runsaat korvakorut ovat ehdottomasti tämän sesongin keino tuoda juhla-asuun huomiota. 

MEIKILLÄ VOI LEIKKIÄ. Jos et muutenkaan käytä arkena paljoa meikkiä, ei hääpäivänä välttämättä tarvitse meikata tavallista juuri enempää. Jälleen katse kääntyy ammattilaiseen, joka osaa tehdä ohuen ja kestävän meikkipohjan sekä korostaa parhaita piirteitäsi luonnollisesti. Vaikka tuuheat ripset ja ripsenpidennykset tuovatkin juhlameikkiin oman särmänsä, voi silmämeikin hyvin jättää kevyemmäksi. Kirkas ja voimakkaampi huulipuna soveltuu aivan yhtä hyvin hääpäivään kuin nudet klassikkovalinnatkin. Hyvin valittu punainen huulipuna piristää yleisilmettä vähintään yhtä paljon kuin runsas ripsirivistö. 

VAIHTOEHTOJA RANSKALAISEEN MANIKYYRIIN. Kauniit, luonnolliset ja vuosia valokuvissa kestävät kynnet sormuksen parina onnistuvat myös kivoin manikyyrein omiin kynsiin. Muovisten, ranskalaisella manikyyrillä viimeisteltyjen akryylikynsien ei tarvitse olla kaikkien juttu. Jos päätät huolitella omia kynsiäsi, vahvista kynnet maltillisesti ohuella geelillä ja maalaa tyylikkäin nudesävyin. Koristeet, kimalteet ja glitterit ovat tämän vuoden morsiamelle kiva lisäys muuten maltilliseen manikyyriin. Myös klassisemman pukuvalinnan pariksi värit ja graafiset yksityiskohdat kynsissä tuovat omaa persoonaa tehokkaasti esille. 

IHO SAA HEHKUA. Hehkun ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa suihkurusketusta tai solariumpetiä. Hyvin kosteutettu iho hehkuu luonnostaan ja näyttää terveeltä. Kasvoille tarkoitettuja korostusvoiteita voi sipaista myös solisluulle, olkapäähän tai käsivarteen korostamaan sisäistä hehkua. Vartalolle on olemassa myös paljon voiteita, jotka tuovat iholle hennon kultaisen sävyn ja hehkun lyömättä kuitenkaan yli. 

 

Photos / Courtesy of Harper's Bazaar, Refinery29, Instagram @rodarte

Kommentit (0)

INSPIRAATIO: KESÄHIUKSET
Parhaat hiusideat kesään Instagramista. 
LUE LISÄÄ
PINNALLA: SILMÄNYMPÄRYSIHO
Kaksi täsmätuotetta turvotukseen ja tummuuteen. 
LUE LISÄÄ
TRENDING: FARM TO FACE -KOSMETIIKKA
Luomulaatua pienissä erissä. 
LUE LISÄÄ
FASHION IN HELSINKI 2018 – VIIKON TAPAHTUMAKOONTI
Suomalaisen muodin ja designin tapahtumakokonaisuus käynnistyi tänään keskiviikkona. 
LUE LISÄÄ