LUONNONKOSMETIIKAN IHMEVOIDE - WELEDA SKIN FOOD

Luonnonkosmetiikan ihmevoide Skin Food on Weledan kulttiklassikko, jota ilman moni kauneusammattilainen ei pärjäisi työssään päivästä toiseen. Listasimme syitä, miksi jemmata tämä supervoide nyt käsilaukkuun, sohvatyynyn alle ja yöpöydälle. 

Yhteistyössä Weleda 

MIKSI IHASTUISIT?

90 -vuotta ihoa ravinnut Skin Food on ihmerasva vailla vertaa. Luonnonkosmetiikan Bebanthen sisältää 100% sertifioituja luonnon raaka-aineita, eikä pidä sisällään siis yhtään mitään haitallista! Voide on erinomainen kaikille vauvasta varttuneempaan ja palvelee unisex -periaatteella, soveltuen aivan jokaiseen kylppäriin. 

Täyteläinen, kuivaa ihoa elvyttävä yleisvoide on sekoitus luonnon tehokkaimpia kasveja. Voiteen sisältämillä kasviuutteilla kuten kehäkukalla, rosmariinilla ja kamomillalla on kuivaa ja karheaa ihoa kosteuttava sekä rauhoittava vaikutus. Voiteen vaikutuksen näkee iholla todella nopeasti ja sen tehokkaat ainesosat tekevät siitä tulevan talven ehdottoman luottovoiteen. 

NÄIN KÄYTÄT: 

Voide tekee ihmeitä kuiville kynsinauhoille ja sitä voi käyttää myös käsi- tai jalkavoiteena iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Saat tuubista nopean avun rohtuneisiin suunpieliin tai flunssan koettelemiin nenänpieliin. Voide ei kirvele lainkaan rikkinäiselläkään iholla, vaan tuntuu todella miellyttävältä. Se taikoo kuivat laikut pois päänahasta tai kyynärtaipeista jo muutamalla käyttökerralla. Kokeile voidetta myös huulirasvana, sillä se pehmentää samantien kuivat ja rohtuneet huulet, etkä tule syöneeksi voiteesta mitään haitallista.

Arkisten käyttökohteiden lisäksi voidetta voi käyttää kauneusammattilaisten tapaan vaikka korostusvoiteena. Voide jää kimaltamaan ihanasti poskipäille, jos taputtelet voidetta kevyesti poskipäille meikkivoiteen jälkeen. Pidennät syyshuulia koettelevan kesän lemppari huulipunasi elinaikaa pitkälle talveen sekoittamalla punaan aavistuksen kosteuttavaa ihmevoidetta. Myös meikkivoiteestasi saat kosteuttavamman lisäämällä siihen nokareen voidetta, jolloin saat kuivankin ihon näyttämään ihanan heleältä.  

Kokeile voidetta myös kosteuttavana naamiona. Todella kuivankarhea tai vaikka lentokoneilman koettelema iho heltyy ja rauhoittuu heti kun levität voidetta kerroksen kasvoille ja annat vaikuttaa 15-20 minuuttia. Pyyhi ylimääräinen voide pois hellävaraisella kasvovedellä ja jatka ihonhoitoa normaalisti. Jos ihosi on todella kuiva, on se saattanut jopa imaista voiteen tyytyväisenä itseensä. 

 

Photos / Courtesy of Eevaleena Liedes

Kommentit (1)

Ewe
19.10.2017 19:10
Kannattaisi mainita ainakin se tuotteeseen sisältyvä lanoliini... olen itse sille todella allerginen enkä ole ainoa...
NOORA VESTERINEN: KUUKAUDEN KUUSI KUVAA
Vieraskirjoittajamme Noora Vesterinen jakaa joulukuun mielenmaisemansa kuuden kuvan kautta.
LUE LISÄÄ
SYLVIE MUS: JOULUKUUN UNIVORMUT
Stailisti Sylvie Musin yllä tässä kuussa.
LUE LISÄÄ
TUOTEKLASSIKKO: WELEDA SKIN FOOD
Talvi-ihon pelastusvoide jo sadan vuoden ajan.
LUE LISÄÄ
EMMI-LIIA SJÖHOLM: TESTISSÄ YASURAGI-KYLPYLÄ
Japanilainen kylpylä Tukholman liepeillä. 
LUE LISÄÄ